Жена е била затисната от джип на паркинг в Пловдив


Дата: 24/04, 09:00

Снимка Булфото, архив

Потресаваща катастрофа е станала в центъра на Пловдив на паркинга пред ресторант. Джип блъска друг спрял автомобил, като помита и жена, която се оказва затисната. Шофьорът по думите им е бил мъртвопиян и е отказал да бъде тестван за употреба на наркотични вещества, а също и да даде кръв за химически анализ. Оказа се, че дрегерът е отчел 3.31 промила алкохол в издишания въздух, предаде Нова тв.

Водачът се оказа известен рокер Иван Райчинов с прякор Иван Капитана, ръководител на един от рокерските клубове в града. Вчера следобед съдът го пусна на свобода, без да му налага никаква мярка за неотклонение. Пострадалата жена е настанена в клиниката по „Неврохирургия” в УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив.

„Майка ми беше оперирана. Според лекарите интервенцията е била успешна и състоянието ѝ в момента е стабилно. Тя има счупен прешлен, контузии на раменния пояс, мишницата, травми на корема и долната част на гърба и таза, както и контузия на гръдния кош. Според медиците това е средна телесна повреда. Днес имаме среща и със съдебен лекар, който ще опише травмите ѝ”. Това заяви пред Нова тв синът на пострадалата жена Габриел Карашлиев, който е станал свидетел на случилото се.

По думите му семейството му празнувало кръщенето на сина му. „Ние бяхме доста хора. Имаше и доста деца на празника. След края на празненството майка ми беше застанала на задната врата на колата ни и си сменяше обувките. В този момент водачът дава заден ход с мръсна газ и я притиска към вратата, от което са и нейните травми”, разказа той.

И допълни: „Доколкото видях, водачът беше изваден от колата. Беше във видимо нетрезво състояние. На място беше тестван и дрегерът отчете 3,31 промила алкохол. Никога не съм виждал шофьора”.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На този ден в историята - Отпечатана е Абагар. Първата книга на новобългарски
Дата: 06/05, 00:30

Гергьовден е
Дата: 06/05, 00:18

Почина Сесар Луис Меноти
Дата: 05/05, 23:50

Температурите вървят нагоре в понеделник
Дата: 05/05, 23:30

"Евровизия 2024" започна, въпреки призивите за бойкот
Дата: 05/05, 23:11

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия