Костадинов скочи срещу умрелия гей пингвин по БТВ: Единият свят е излишен


Дата: 25/08, 12:15

Кадър БТВ

С пълна пара продължава предизборната битка за проценти от избирателите на Костадин Костадинов с различията, но не само сред хората, но и в природата.

Той е възмутен от това, че в България се тиражира новината, за известния в цял свят папуаски пингвин гей Сфен, който почина в Австралия на 11-годишна възраст.

Той и партньорът му, пингвинът Маги, придобиха световна слава през 2018 г., когато се запознаха в аквариума Sea Life в Сидни, създадоха двойка, а по-късно осиновиха и отгледаха две малки.

Всъщност новината за пингвина е разпространена и в почти всички руски медии, включително държавни, които са под контрола на Кремъл. Линк - https://www.kommersant.ru/doc/6906774

Ето какво пише Костадинов:

"Възраждане е загрижена за защитата на българските деца от хомосексуалната пропаганда в училищата. Ьтв скърби за умрял хомосексуален пингвин. Въпрос на приоритети, или както би казал великият поет Христо Смирненски:

"Два свята - единият е излишен".

Феновете на Костадинов бързо заеха ожесточена позиция срещу пингвина.

Ето част от коментарите:

"Това не попада ли под ударите на закона? Бтв е национална медия достъпна и за деца."

"Току що приключи "дискусия" бнт с Надя Обретенова и двама учители. Това не се търпи! Толкова тенденциозно и едностранчиво,че точната дума е пропаганда. Нямате ли право на отговор? Добре,че идат избори и ще бъдат длъжни да ви дадат думата."

"Току що приключи "дискусия" бнт с Надя Обретенова и двама учители. Това не се търпи! Толкова тенденциозно и едностранчиво,че точната дума е пропаганда. Нямате ли право на отговор? Добре,че идат избори и ще бъдат длъжни да ви дадат думата."

"Нямаме време за губене , освен да се изправяме и както казва моята приятелка да точим брадвите ! Няма какво да чакаме изборите в Америка ( чакат ги слугите им ) , а да ги изпреварим , както успяхме с пробиването на евродепутати - възрожденци в ЕП и закона за забрана на ЛГБТИ , така и с печеленето на предстоящите избори !!! Събуждайте заспалите, слепите и глухите ! Какво ще завещаем на децата си от Нас зависи !!! Друга Родина нямаме  !"



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Радев се повози на F-16
Дата: 13/09, 10:14

НОИ обяви парите за стаж за пенсия за 6 месеца
Дата: 13/09, 10:12

НИМХ пресметна: Пороят във Варна се изчислява на 37 л/кв. м
Дата: 13/09, 10:08

Пламен Михов: Спартак ще спечели във Враца
Дата: 13/09, 10:06

Нов "гребен канал" се появи във Варна
Дата: 13/09, 10:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия