Парламентарни избори 2023 - букмейкъри дават примамливи коефициенти


Дата: 27/03, 10:14

На 2 април политическите парии и коалиции отново ще влязат в битка за повече места в Народното събрание. Очакванията са 49-ят парламент отново да бъде пъстра палитра, но борбата ще бъде оспорвана и интензивна до самия край. Напълно очаквано, където има спор между двама или повече противници там е интересно и за хазартните оператори. Някои от тези букмейкъри за България предлагат примамливи коефициенти за победител в парламентарните избори.

 

Betano беше един от първите букмейкъри, които предложи на своите клиенти възмоножстта да предвидят кой ще триумфира в нощта на 2 април. Компанията дава няколко опции за залози. Традиционо най-голям интерес има към победител в изборите. Тук с най-ниския коефициент е коалицията ГЕРБ-СДС 1.75. На малка разлика е коалицията ПП-ДБ 2.15. Борбата между тях ще бъде оспорвана, а със сигурност всички букмейкъри се оповават на социологическите проучвания при формирането на ставките. Поради тази причина в Betano останалите са далеч назад. ДПС с коефициент 75.00, а шансовете на БВ, БСП и Възраждане са оценени на 100.00. Приема се залог и за въможността друга партия да спечели изборите, като тук коефициентът е 50.00. Betano предлага и още няколко опции за своите клиенти. Това са процент на гласувалите за определена партия, като опциите са ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, Възраждане, БСП и БВ. Този букмейкър ви дава възможност да предвидите и как ще се развият дуелите между БВ и ИТН, както и между ДПС и Възраждане. Може да пробвате късмета си и да опитате да познаете каква ще бъде избирателната активност на 2 април, а Betano дава опции за под/над 40.5%.

 

Сред букмейкърите, които дават възможност за залог на изборите е и Winbet. Опциите при тях на този етап са 3 - предвиждане на победител в директни “двубои”. Изравнени са възможносите за успех на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. В тази битка за първата позиция Winbet дават по-голям шанс на ПП-ДБ с коефициент 1.85, докато шансовете на ГЕРБ-СДС са оценени с 1.95. Далеч по-явен фаворит има в дуела между ДПС (1.20) и Възраждане (4.00), а шансовете на БСП да спечели срещу Възраждане са минимални според Winbet.

 

На този етап третият букмейкър, който предлага залози върху резултатите от парламентарните избори е InBet. Един от най-новите играчи на пазара също има няколко опции за своите потребители. Фаворит за победата на 2 април е ПП-ДБ с коефициент 1.75. Следват ГЕРБ-СДС (2.05), ДПС (67.00), Възраждане (101.00) и БСП (251.00). В InBet интересна възможност е да бъде наравен залог за броя на партиите/коалициите, които ще минат бариерата от 4% при вота и ще влязат в 49-о Народно събрание. С коефициент от 1.90 най-възможно е да имаме пет или шест партиен парламент според този букмейкър. Останалите опции са седем партии да прескочат летвата с коефициент 15 към едно. Да видим осем партии в следващото Народно събрание е с вероятност от 34 към едно. InBet също дава възможност за залог върху избирателната активност, а чертата е сложена на 39.5%.

 

Със сигурност тези възможности за залог при букмейкърите и казина за България ще направят изборите още малко по-интересни за българите. А резултатите ще се очакват с огромно нетърпение. 

* публикация

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 19/04, 08:40

Министерски съвет: Към момента няма пряка военна опасност за страната ни
Дата: 19/04, 08:361 Коментар

Виктор Николаев: Тази сутрин събудиха военния ни министър в 5,30 ч., за да му докладват
Дата: 19/04, 08:22

Мохамед Халаф: Вероятно ще си остане само този удар, за да покаже Израел възможности
Дата: 19/04, 08:21

Какви са най-често ползваните мерни прибори за лов?
Дата: 19/04, 08:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия