Тотален хаос в "Хелс кичън", шеф Ангелов бесен


Дата: 24/04, 21:37

Редактор: Александър Дечев

Кадри: "Нова телевизия"

Поредна изключително нервна вечер в "Хелс кичън". Двата отбора за първи път трябваше да готвят по новото меню и това доведе до тотален хаос и дезорганизация.

Преди да посрещнат гостите в ресторанта тримата готвачи с оранжеви престилки се състезаваха кой да си върне куртката. Най-добре се справи Царина, а Никол и Сарамандов бяха пратени да водят съответно "червената" и "синята" кухня.

На ВИП-масата на първите седнаха пилоти и стюардеси от националния превозвач, а на другите - част от олимпийските шампионки по художествена гимнастика.

Фалстарт имаше и за двата отбора, тъй като не бяха направили мостри.

Сред това първо Симона, а после и Чоткин срещнаха трудности със сушито. Освен това рулцата на Михаела бяха изгоряли почти на въглен, а бульонът на Сарамандов също не ставаше за нищо. Шеф тръгна да му се кара и той не сдържа сълзите си.

"Червените" се оплетоха при приготвянето на омлет, а Станислав от "сините" също не направи хубави рулца, като шеф Виктор Ангелов ги оприличи на кроасани, пъхайки му ги в джоба на куртката.

"Сарамандов, да ти приличам на Нешка Робева? Да ти приличам на някой дето ще храни златните ни момичета?", ядосано се обърна към 26-годишния готвач шефа.

След като 45 минути не получи готова поръчка от "сините" той накара Сарамандов да вкара всички в склада, и след това поръчките наново да започнат.

Проблемите продължиха и шефът бе изваден за пореден път извън нерви. Той накара и "червените" да почнат наново поръчката си заради поредната издънка с рулцата на Михаела.

 

После Виктор Ангелов видя поредни проблеми при Симона и я пита дали не иска да си тръгне, тъй като се е предала. Тя бе категорична, че остава, но й е трудно да прави суши.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Крисия направи голямо признание за времето при Слави Трифонов
Дата: 04/05, 12:15

Поклонници от цял свят очакват слизането на Благодатния огън в Йерусалим
Дата: 04/05, 12:11

В България не мога да свикна със затвореното ни мислене, обяви д-р Дария Бояджиева
Дата: 04/05, 12:02

Спартак постигна целта, но няма да спре дотук
Дата: 04/05, 12:02

Осем часовника на Шумахер отиват на търг
Дата: 04/05, 11:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия