Виктория Василева за снощната акция в ДПС: Грозна работа


Дата: 30/08, 09:42

кадър бТВ

Това, което се случи снощи, е грозно и преминава границите на абсолютно всичко нормално, ако можем да го наречем политическо, ще е чудо. Колкото и да е грозно, в друга степен е закономерно. Това коментира в BTV „Тази сутрин" Виктория Василева, независим депутат, който беше избран с листата на "Величие", за случващото се в ДПС.

Много от всички тези партии - така наречените партии на статуквото, партиите мастодонти, които прекалено дълго време прекараха в изключителен властови комфорт - сменяха се, под различна конфигурация участваха във власт, прекалено дълго консумираха власт. Те като че ли загубиха ясна представа за политически взаимоотношения, включително и вътре в самите си партии , посочи Виктория Василева.

Тя заяви, че не може да се нагърби с това да даде точния отговор какво е разделило Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Най-вероятно е имало нещо, за да се стигне до този грозен край. Но това не е важно, по-важно е какво ще се случи оттук насетне - раздялата е факт. Мисля, че особено след снощните събития няма връщане назад и за двете страни, коментира независимият депутат.

По-важното е какво се случва оттук насетне - дали тези процеси ще се окажат оздравителни и позитивни за развитието на всяка една от тези партии. Не знам в какво бъдеще - близко или по-далечно, но в ГЕРБ най-вероятно ще започнат да се случват подобни неща, заяви Виктория Василева.

Това са закономерности - когато прекалено дълго консумираш власт и властови комфорт, тези неща се случват рано или късно, посочи тя.

Според нея ДПС на Ахмед Доган и ДПС на Делян Пеевски ще се явят на изборите като две отделни формации и ще търсят варианти за явяване под различни форми - с коалиция или с друга партия.

Предстои да видим като наименование как ще се явят двете формации, но при всички положения ще се явят отделно. Въпросът е кой има по-голяма електорална тежест и аз лично повече бих заложила повече на Ахмед Доган - традиционният електорат на българските турци е там, заяви Виктория Василева.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Джокович: Децата ми още нямат мобилни телефони
Дата: 14/09, 14:47

Зверска катастрофа в Русенско! Колата е обърната, има линейка!
Дата: 14/09, 14:38

Криза във "Фолксваген" изправи на нокти целия автомобилен бранш
Дата: 14/09, 14:29

ПП-ДБ пишат „джентълменско" писмо на ГЕРБ
Дата: 14/09, 14:221 Коментар

Тъмни облаци надвиснаха над Варна
Дата: 14/09, 14:17

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия