Мощен пробиотик спасява корема


Дата: 11/04, 04:50

Покрива двата ключови критерия за успех

Спешна помощ за корема осигурява специален пробиотик, който бе посочен за най-успешната иновация в областта. Впечатляващи за медиците са неговото бързо действие и способността му да помага при широк спектър от стомашно-чревни проблеми. Модерната разработка, която у нас носи името ProCombo, притежава двете ключови качества – достатъчно количество пробиотични бактерии и директна „доставка“ в червата. Те са необходими за успешното справяне с проблема и връщането на потърпевшите към техния нормален начин на живот.

Веднага открива проблема

Уникалната характеристика, която го отличава от всичко познато досега, е неговата двойна капсула. Тя изолира пробиотичните бактерии зад две защитни стени и по този начин ги предпазва от киселината в стомаха. Това обаче не е всичко – най-важното преимущество на двойната капсула DUOCAPTM е, че тя откарва полезните микроорганизми директно в червата. Там те веднага започват да действат и ефектите не закъсняват. На практика подобрението идва още в началото на приема и проблемите бързо остават зад гърба ни.

Обръща играта в наша полза

Наблюдаваните високи резултати ProCombo дължи и на своята необикновена мощ. Той съдържа цели 200 милиарда CFU/g живи „добри“ бактерии. Но нещата не опират само до техния брой – освен че са много, те са и в перфектна физическа форма. Затова, когато застанат лице в лице с „лошите“ бактерии в червата, те неусетно възстановяват баланса на силите. Ето защо само 1 капсула на ден е напълно достатъчна, за да заработи коремът като добре смазан механизъм.

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за ProCombo може да намерите ТУК >>>

 

* ProCombo е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Пробиотици“, по данни на IQVIA.

 

Източник: ProCombo


*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Синоптичката на "Нова" предупреди цяла България
Дата: 02/05, 20:00

Какво включват стандартното и разширеното изследване на кръв в лаборатория „ЛИНА”?
Дата: 02/05, 19:50

Повдигат обвинения на мъжа, отвлякър 20-годишно момиче от Козлодуй
Дата: 02/05, 19:47

Ники Кънчев изкара акъла на участничка в "Стани богат" за 100 лева
Дата: 02/05, 19:32

Хороскоп за 3 май Разпети петък: Да почне нова връзка зодия
Дата: 02/05, 19:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия