Нико Тупарев е роден на 27 октомври


Дата: 27/10, 03:00

снимка: Булфото

Завършва Българо-датския колеж. На 21 години става шеф на дирекция "Маркетинг и реклама" на "Пепси-кола". От 1992-а е един от четиримата собственици на продуцентска къща "Сиа Адвъртайзинг". Продуцент на телевизионните предавания "Стани богат", "Сблъсък", "Островът на изкушението", "Вечерното шоу на Азис", "Денсинг старс" и на всички сезони Big и VIP Brother, предава novini.bg. 

15 години е част от екипа на "СИА адвъртайзинг", реализирал редица проекти в "Нова телевизия" и в БНТ ("Биг брадър", "Стани богат", "Вкусно"). След 15 години в СИА, създава собствена продуцентска компания - "Old School Productions".

По-рано тази година 

Софийската апелативна прокуратура отмени постановлението за привличането като обвиняем на Никола Тупарев. Според магистратите няма данни за извършено престъпление в кориците по делото, предаде Нова.

Продуцентът беше обвинен за това, че в периода от 11 март до 16 септември 2020 година е присвоил пари – собственост на фирма, в която е съдружник. Според прокуратурата сумата възлиза на 1,441 млн. лв.

На 4 юли, при гледането на мярката за неотклонение на телевизионния продуцент пред съда, Софийската апелативна прокуратура се отказа от искането на колегите си от градската прокуратура Тупарев да бъде задържан. Така той окончателно остана на свобода без наложена мярка.

Прокурорът, който привлече като обвиняем Тупарев, е Димитър Франтишек. На 1 юли и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов разпореди извършването на цялостна проверка на работата по случая.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На днешната дата в историята
Дата: 27/10, 07:18

Хороскоп за неделя
Дата: 27/10, 07:02

Беседа "Дерзай, дъще, твоята вяра те спаси" отец Стоян Махлелиев
Дата: 27/10, 06:22

Изборите започнаха в най-отдалечените секции в чужбина
Дата: 27/10, 06:00

Зам.-директор към КНСБ: Необходимите средства за издръжка на живот са 1454 лева на работещ
Дата: 27/10, 05:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия