А1 си партнира с Vodafone, за да предостави „интернет като у дома“ в автомобила


Дата: 20/07, 12:04

 

А1 България става официален и единствен партньор на Vodafone Business в страната за услугата "Интернет в автомобила" (IITC), която позволява на производителите да предлагат на своите клиенти автомобили с надежден и сигурен достъп до интернет в 32 държави по света, сред които и България.

Чрез партньорството с Vodafone A1 ще предложи на клиентите си достъп до най-голямото европейско пространство за подобна услуга. Тя функционира, като комбинира най-новата технология за Интернет на нещата (IoT) с местните доставчици на мобилни интернет услуги, превръщайки автомобила в напълно функционална точка за достъп, захранваща високоинтегрирани интернет услуги в автомобила за всички популярни приложения, персонализирани информационно-развлекателни дейности и гъвкав Wi-Fi.

"Интернет в автомобила" предлага комуникационна свързаност в повече от 30 държави, ако услугата е включена от производителя на вашия автомобил като предплатен план за данни или безплатен пробен период. Потребителите могат да се наслаждават на локално съдържание, където и да пътуват, както и на роуминг услуга зад граница. За крайните потребители това е услуга с предвидими и прозрачни разходи, независимо от това какво устройство или план за данни притежават, за да могат да играят, стриймват или да наваксват с работата по време на дълги пътувания.

Горди сме от възможността да предлагаме на клиентите си иновативно решение за свързаност на пътя. „Интернет в автомобила“ ще предостави на потребителите непрекъсната свързаност, без значение от локацията, благодарение на нашата мобилна мрежа, която е най-бързата в България. Като водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения, както и най-голямата ICT компания и системен интегратор в страната, А1 непрекъснато полага усилия да улеснява ежедневието на частните и бизнес клиентите си, като разширява портфолиото си от качествени и интегрирани услуги и продукти“, споделя Майя Раковска, директор „Продукти, услуги и роуминг“ в А1 България.

Като използва платформата за управлявана свързаност на Vodafone Business IoT с над 175 милиона свързани устройства и широката мрежа от партньори на компанията, A1 дава възможност на производителите да предлагат на шофьорите "свързаност като у дома", без да се налага да договарят индивидуални споразумения с множество оператори. Благодарение на партньорството всички необходими условия и договорености са осигурени, за да могат производителите на автомобили да предоставят комплексна услуга.

 

*публикация
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



За мен Доган беше като Бог от Олимп, но за 10 години не го видях нито веднъж на живо, обяви млад депесар
Дата: 05/09, 14:18

Промяна в една линия във Варна на 9 септември
Дата: 05/09, 14:10

Времето се разваля още в първия ден на дългия уикенд в част от България
Дата: 05/09, 14:08

Влак блъсна кола и шофьорът загина
Дата: 05/09, 13:51

Главчев: НАП и ДАНС започват проверка на паркинги по границите
Дата: 05/09, 13:451 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия