Спецакция в Добрич, има задържани


Дата: 27/08, 12:32

Пиксабей

Специализирана полицейска операция е проведена тази нощ на територията на Второ районно управление на МВР в Добрич. Акцията е по повод зачестилите в региона случаи на неизпълнение от граждани на полицейски разпореждания и оказване на съпротива на полицейските органи. В операцията участие са взели служители и на дирекция „Жандармерия“.

Във връзка със зачестилите случаи на противопоставяне от изпълнение на полицейски разпореждания със заповед на директора на Областната дирекция на МВР в Добрич – старши комисар Красен Торимацов, тази нощ от 20:00 до 24:00 часа се е провела специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, безопасността на движението по пътищата и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими участъци, информират от ОД МВР Добрич, предаде Радио Варна.

В операцията участие са взели 6 полицейски екипа с 29 служители. Проверени са били общо 90 граждани и 55 автомобила. Установени и задържани са и четирима души в с. Житница след възникнал конфликт между съседи, прераснал в сбиване. При инцидента е нанесена средна телесна повреда на 42-годишен мъж. Пострадала е и жена, която е с разкъсано-контузна рана на главата. Полицейските екипи на РУ МВР Тервел задържат снощи криминално проявен мъж, който при рутинна проверка отново отказва да представи лични документи.

От ОД на МВР са категорични, че всеки инцидент, при който се посяга на полицейски служители, няма да бъде толериран и ще получи бърз и адекватен отговор.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Над 120 ретро автомобила ще участват в конкурс за елегантност във Варна
Дата: 13/09, 22:00

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 13/09, 22:00

Българският патриарх Даниил изказа съболезнования на семействата на загиналите пилоти
Дата: 13/09, 21:50

Касиер на Лидл получи 6 златни кюлчета за 700 хиляди лева от пенсионерка
Дата: 13/09, 21:45

Лаборатория за канабис е разкрита в имота на 65-годишен от Ловешко
Дата: 13/09, 21:38

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия