Развийте онлайн еквивалент на вашия физически магазин с помощта на NEXT BASKET


Дата: 29/05, 08:48

Иновативният модел LOCAL на платформата за електронни магазини ви дава големи възможности.

Превърнете физическия си търговски обект в онлайн магазин с помощта на NEXT BASKET.

Стоката, която вие държите във вашия физически магазин, може да послужи като склад за вашата онлайн търговия. Това важи както за дистрибутори, така и за производители, които разполагат с наличности на склад, но не присъстват в онлайн средата.

С LOCAL варианта си, екипът на NEXT BASKET ще създаде за вас онлайн магазин, в който вашите налични стоки ще бъдат представени като група от продукти на уебсайта.

Едното отличително предимство е, че като собственик на физически магазин няма да имате никакви допълнителни разходи, освен да опаковате онлайн поръчките, да отворите товарителницата и да ги предадете на куриера.

Таксата за тази услуга е 10% от оборота, а вие получавате 85 безплатни услуги в областта на онлайн търговията. Това включва създаването на вашия онлайн магазин, изпълнението на онлайн реклами, административни формалности и други подобни.

За да създадете актуален онлайн магазин, е необходимо да имате снимки и описания на вашите продукти. Това може да бъде осъществено от екипа на NEXT BASKET. Освен това, е необходимо да има категории, подкатегории и филтри, които вече са предварително структурирани за всяка индустрия и тип стоки.

За да установите връзката между вашия онлайн и физически магазин, NEXT BASKET трябва да инсталира своята ERP система във вашия физически обект. Това може да бъде извършено за един ден и струва 500 лева за всеки терминал.

LOCAL вариантът ви предлага готови и лесни за изпълнение стъпки за миграция от физически към дигитални продажби.

Това не изисква допълнителни разходи за бизнеса, а вашата основна задача като търговец е да предавате онлайн поръчките на куриер всеки ден.

Пълна дигитализация на каталога с необходимите услуги

За да представите вашия каталог с продукти в онлайн пространството, са необходими няколко задължителни елемента. Тези елементи включват функциониращ електронен магазин, удобен начин за плащане и доставка, както и готовност за изпълнение на маркетингови и рекламни дейности.

Екипът на NEXT BASKET предлага уникален 360-градусов бизнес модел, който централизира всички тези елементи, без да се налага да взаимодействате с различни агенции и подизпълнители.

Ако сте собственик на физически магазин, просто трябва да поискате първоначална консултация, където ще се определят вашите конкретни нужди. В резултат ще получите ясен план за реализация на вашите цели, като всички съпътстващи дейности ще бъдат изпълнени от екипа на платформата.

Този подход ви позволява да стартирате онлайн бизнес без да изисквате специализирани технически познания или предишен опит в областта на онлайн търговията.

 

Разширете вашата доставка до 28 европейски държави

NEXT BASKET ви предоставя възможността да отворите неограничен брой онлайн магазини на различни езици и да осигурите доставка до 28 държави в Европа.

За да постигнете това, се създава един основен онлайн магазин, като функцията Мултистор позволява автоматичен превод, мултиплициране и локализация за различните европейски пазари.

С други думи, вече не е необходимо да продавате само през физически обект с ограничено работно време. С NEXT BASKET можете да достигате клиенти в цяла Европа 24/7. Това е възможно благодарение на съвременните софтуерни решения и подкрепата от опитните експерти-търговци на NEXT BASKET, които ще ви помогнат на всяка стъпка от процеса.

Очаква се платформата да бъде пусната през следващите месеци, и тогава ще видим как тя ще промени начина, по който бизнесите се развиват онлайн.

 

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

 

Официалният старт на продажбите започва през втората половина на юли 2023 г.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 25/04, 03:10

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 25/04, 03:10

Кои са изследванията за коклюш и къде да ги направим?
Дата: 25/04, 03:00

Ново реактивно гориво подкарва простатата
Дата: 25/04, 03:00

Рибари излязоха на протест
Дата: 25/04, 03:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия