Дебора: Имахме гости, пих 4-5 чаши вино и приспивателно. Спала съм шест часа


Дата: 25/04, 08:14

Редактор: Александър Дечев

Кадър: БТВ

Попфолк певицата Дебора беше хваната да шофира след употреба на алкохол преди две седмици Тази сутрин тя разказа своята версия пред БТВ.

"Моята професия е такава, че аз постоянно шофирам. Никога не съм си позволявала да се кача пила зад волана и да застрашавам живота на човек, камо ли на дете. Аз също съм родител все пак. В моя случай аз не не се качих пила на колата. Не съм дошла да се оправдавам. Да, факт - показаха кръвните проби алкохол. Но истината е съвсем различна, защото аз вечерта преди да се случи това нещо бях употребила алкохол. Имахме гости, пихме до късно, спала съм 4-5 часа, станах сутринта , не се чувствах реално пияна или замаяна. Просто бях супер изморена, понеже не бях спала хубаво. И излязох като всеки един нормален човек към задачите, които ми предстояха през деня", започна разказа си тя.

"Пила съм около 3-4-5 чаши макс червено вино. Спала съм около шест часа. В смисъл, което не е реално това, което показа самия дрегер на следващия ден - 2,9 в 10,30 ч. сутринта. Станала съм в 7,30 ч. На всеки човек организмът му разгражда по различен начин алкохола. Аз не знам моя организъм как го прави. Аз тежа 55 килограма, изпила съм около 4-5 чаши, при това са минали 7-8-10 часа след моята употреба на алкохол", посочи Дебора.

"Не се чувствах наспана. Просто от безсънието, което имах. Нормално, когато пие човек и не си вземе достатъчно сън е нормално да се чувства сутринта не в кондиция. Имах сутринта някакви задачи да свърша и щях да се прибера да спя. Но не ме оправдава това. Чувствах се отпаднала, изморена. Аз пия от четири месеца някъде лекарства против паник атаки, пия лекарства против епилептични пристъпи, които действат на паник атаките. Също така вечерта след като пих алкохол пих доста силно приспивателно, което пия вече четвърти месец всяка вечер. Знам, че не се употребява под въздействието на алкохол, но когато съм свикнала да го пия, аз по някаква инерция си изпих лекарствата. Сутринта като станах аз също си изпих лекарствата, които употребявам всеки ден от четири месеца. Те се водят малко психотропни лекарства, защото се водят като антидепресанти, поне едното от тях, другото е за епилептични пристъпи", поясни певицата.

"За самата катастрофа - автомобилът не беше спрян, а беше в движение, на опашка в задръстване. Спускахме се към кръговото на околовръстното от Драгалевци надолу. Карах сс 20 километра. Аз си шофирах, но автомобилът пред мен спря много рязко и аз нямах възможността да спра на секундата. Аз съм реагирала, дори съм завъртяла леко колата и съм го ударила леко отстрани. Факт е, че това се случи. Не ме оправдава, че се качих на колата. Излязох заради някаква безсмислица - бях на маникюр. Не е нещо наложително, можех и да не отида. Но наистина не се чувствах пияна. Не знам как да го обясня. Всеки организъм разгражда по различен начин алкохола. Чувствах се уморена, не пияна. Знам как е да се чувстваш уморен и как пиян. Моята работа е свързана с безсънни нощи, с дълги пътувания и неспане. Никога друг път не ми се е случвало такова нещо. Най-вероятно съм се разконцентрирала нещо или съм погледнала телефона или съм ровила радиото да сменя. След като се случи това нещо аз изпаднах в тотален шок, много се изплаших, получих и паник атака", разкри още тя.

"Винаги шофирам сама. Не съм имала досега ПТП, супер внимателен шофьор съм. Нямам сега автомобил, дойдох до студиото ви с такси. Предполагам, че може да има алкохол в кръвта от предната вечер. Консултирах се с лекари. Моят организъм разгражда бавно алкохола. Не че оспорвам, но количеството, което показва дрегерът и кръвните, според мен не са реални. Аз разбрах от медиите колко ми е алкохола в кръвта. Дрегерът показа 2,9. Но ние нямаме още официална информация, никой не ми е връчил това, което се връчва при подобна ситуация", сподели още изпълнителката.

"Относно критиките - със сигурност ние популярните личности трябва да даваме някакъв пример, че това не е редно. Знам, че това, което се е случило не е нормално, особено от популярни личности като мен. Знам, че не съм права в случилото се. Аз съм супер притеснена от това, което се случи с мен. Най-малкото, че имам дете. Не искам да давам пример на моето дете и на децата като цяло, защото нашия жанр е слушан от много деца. Не съм очаквала, че може да има алкохол в кръвта ми след определени часове сън. Няма да оспорвам вината си. Аз в последните две седмици не съм въобще добре. Вече четири месеца пия лекарсва за паник атаки. Аз този проблем го имам от 10 години. Имаше затишие около пет години, в които не ги получавах, не пиех лекарства, но от декември месец насам не знам какво се случи, може би под стрес, но изпаднах в много тежки паник атаки, постоянно линейки се викаха и беше наложително да почна някакво лечение. Сега съм още по-притеснена, въпреки че пия лекарства, не се чуствам никак добре", завърши тя.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



ЦИК: До 17 ч. партиите и коалициите могат да подават заявления за промяна в състава и името
Дата: 04/05, 14:06

Доброволци от Варна боядисаха яйца за хора в нужда
Дата: 04/05, 13:57

Отец Георги Фотакиев от Варна спасява наркозависима лекарка с вяра в Божията помощ
Дата: 04/05, 13:52

Прясното Агнешко се познава по цвета
Дата: 04/05, 13:50

Доброволци боядисаха 400 яйца за варненци в нужда
Дата: 04/05, 13:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия