Богат град: 133 хиляди лева без ДДС плаща община Варна на американски рапър за Джулая


Дата: 02/06, 14:40

Снимка Pixabay

Оказва се, че всички проблеми на Варна явно са решени, щом общината иска да плаща на американски рапър да дойде да пее на фест: 

Община Варна дава 133 хил. лева без ДДС, за да осигури концертното участие на американския хип – хоп изпълнител Лил Пъмп (Lil Pump) в новоизгряващия „Варна джулай фестивал“, научи Moreto.net.

По план изявата на чуждия артист на 15 юли на сцена в свободната зона до Пристанище Варна трябва да бъде в рамките на 45 минути.

Тематичният музикален фестивал, чието първо издание е това лято, е ориентиран към младежката публика. Той ще се проведе в рамките на ден с концерти в продължение на 6 часа.

Първото издание на фестивала, организиран от Община Варна, ще бъде в жанра хип – хоп, защото и неговите разновидности, защото има 50 – годишен юбилей от създаването на тази музика, както и 30 години от зараждането на рапа във Варна.

Поканени са емблематични изпълнители, свързани с варненската сцена през последните 3 десетилетия. Варненски младежки и детски хип – хоп и брейкденс формации ще участват във фестивала, заедно с утвърдени имена в рапа, трапа, бийтбокса, RnB, DJ. Голямата звезда в концерта ще бъде Лил Пъмп.

Гази Гарсия (на английски: Gazzy Garcia), по-известен като Лил Пъмп (на английски: Lil Pump), е американски рап изпълнител, музикален продуцент и композитор. Той става популярен със своята песен Gucci Gang, която достига до номер 3 в американските Billboard Hot 100. Също така тази негова песен е първата с платинена сертификация от RIAA. Гарсия издава своя дебютен албум – „Lil Pump“, на 6 октомври 2017 година.



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Козунаци по 200 лева за Великден: Шеф Токев ги разби на пух и прах
Дата: 19/04, 15:23

Експерт: Ще става все по-зле положението, ако не се готвим за либерализацията на пазара на ток
Дата: 19/04, 15:07

България и Румъния се сливат с общ проект на Дунава
Дата: 19/04, 15:00

"Опитах да се съпротивлявам": Григор проговори за първи път за нападението над него
Дата: 19/04, 14:54

Димитър Главчев след отказа на Даниел Митов: Нямам план Б за МВнР
Дата: 19/04, 14:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия