Дилър опита да избяга от ареста в Бургас, счупи пръстите на полицай


Дата: 27/09, 10:22

Булфото

Сериозен екшън се е разиграл вчера във Второ РУ Бургас, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Полицейски служител е със счупени пръсти и множество наранявания по цялото тяло, след като се е опитал да спре наркодилър, бягащ от районното.

Според информацията,  вчера, около 15 часа в блок 12 в ж.к.“Славейков“ е задържан 21-годшен мъж. Той е неосъждан, но е познайник на органите на реда, задържан е за дребни нарушения. От известно време бил наблюдаван, тъй като имало оперативни данни, че се занимава с наркоразпространения.

Съмненията се оказали основателни У него са открити 120 грама марихуана – на топчета и подготвена за разпространение. В дома му в блок 107 са намери и 10 грама кокаин.

21-годишният бургазлия, който е завършил ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ и за последно е работил в популярна верига ресторанти, е отказал да съдейства по какъвто и да е начин. Държал се е хипер превъзбудено, на моменти крайно неадекватно.

Вероятно под въздействието на наркотици, в един момент е повярвал, че е толкова силен, че може да преодолее полицейската охрана и да избяга от районното.

Докато е закопчан с белезници се измъкнал от стаята за разпити на втория етаж, насочил към партера, където успял с мощен шут да изкърти вратата и бил на косъм да излезе от сградата, докато насреща не се озовал постовият.

Полицейският служител се опитал да препречи пътя му за бягство с ръка и тяло. Последвал жесток сблъсък и борба на изхода на Второ РУ, след който е задържан, но униформеният, който го е спрял, е със счупени пръсти и множество хематоми.

Предстои да се направи експертиза, която почти сигурно, ще покаже, че е със средна телесна повреда. Очаква се задържането му да бъде удължено за 72 часа, а не е изключено и искане за постоянна мярка от прокуратурата.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Още две жертви на наводненията в Полша
Дата: 27/09, 12:24

5G ULTRA мрежата на А1 България е в Топ 10 на най-бързите мрежи от пето поколение в света според Ookla®
Дата: 27/09, 12:20

Незрящият Лъчезар от „Гласът” шашна Зейнеб и зрителите с блус на хармоника
Дата: 27/09, 12:15

Деми Мур отиде при Брус Уилис
Дата: 27/09, 12:15

С какво почнаха да тъпчат хляба в България: Доктор ни отвори очите
Дата: 27/09, 12:101 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия