Хороскоп за 20 май понеделник: Да не пие кафе зодия


Дата: 19/05, 18:24

Зодия Везни да не пие кафе.

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Телец

През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроението Ви в момента. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроениоето Ви в момента. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.
 

Близнаци

Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да направите това скоро ще изчезне. Сами разбирате , до какво може да доведе това във Вашите отношения. Така че, ако искат нещо от Вас , то меко , но решително кажете „не”.
 

Рак

Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се иска от Вас днес е, да запазите в границите на нормалното добро настроение, и да не пречите на желаещите да решават своите проблеми. Вероятни са неочаквани успешни съвпадения. Не е изключено почти чудесно стечение на обстоятелствата, което ще Ви даде възможност да реализирате цели, които сте си поставили отдавна. Денят е много подходящ и за регулиране на семейните разногласия и решаване на всякакви въпроси, в това число и имуществени. Радвате се на много голям авторитет и даже представители на по-възрастното поколение охотно ще се вслушват във Вашето мнение.
 

Лъв

Днес трябва да помислите за целесъобразността на онези свои желания, които изказвате пред своя любим човек. Може би все- пак не Ви е нужно брилянтено колие или глупавата луна от този глупав небосклон? Навярно щастието може да се получи и с други, по- малко екстремални способи.
 

Дева

Днес Вашият любим човек много интересно ще Ви разказва за неща, които абсолютно не Ви интересуват и то до крайна степен безинтересни, че даже ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвръщение.И защо Вашата половинка не Ви е била някога учител?
 

Везни

Ако днес Ви стане много тъжно, погледнете небето. Този съвет е подходящ и за Вашия любим човек, но ползата ще е по-голяма, ако направите това заедно, прегърнати и притиснати един до друг. Никакви логически доводи и бурни обсъждания няма да Ви донесат такова облекчение.

Не пийте кафе днес и други напитки с кофеин заради нервите. 
 

Скорпион

Никой не обича да страда, но понякога всички страдат. И даже може да се окаже полезно. Например, ако знаете, че трябва да пострадате за своето изкуство, краиера, отношения, и се окаже, че въпреки всичко заслужавате да го направите, отношенията наистина означават много за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целеустременост и видимо да увеличи вероятността, да получите желаното.
 

Стрелец

Този ден ще Ви подари хармония в общуването с любимия човек, а и с деловите парньори, както и успешна работа в насоки, имащи отношение към законите и законодателните институции. Много успешни ще бъдат кратките пътувания, свързани с обществена или художествена дейност.
 

Козирог

Днес звездите Ви препоръчват, да се замете със своя външен вид. Наистина, Вашата половинка най-вече обича душата Ви, но съвсем не са и безразлични като прическата, така и облеклото Ви, дори и никога да не е ставало дума за това. Направете и подарък - бъдете днес особено обаятелни и привлекателни!
 

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и сатова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то - желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.
 

Риби

В последно време се чувствате много уморени. Трябва да се избавите от неувереността в себе си, която не е нищо друго, освен страх, че може да се окажете по-зле от другите. Вашите колеги и приятели Ви възприемат като звезда, за което са съвършено прави. Много скоро пред Вас ще се открие възможност, да покажете своите възможности и талант, та затова не е зле да се опитате да удържите своя необоснован страх. Престанете само да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - правилно...

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Убиха двама при стрелба в американски бар
Дата: 02/06, 17:30

МВР хвана 29 пияни шофьори зад волана за един ден
Дата: 02/06, 17:15

Вали и гърми в първия ден на новата седмица
Дата: 02/06, 16:58

Изминаха 20 години без Николай Гяуров
Дата: 02/06, 16:401 Коментар

Политолог с тежки критики към политиците
Дата: 02/06, 16:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия