Намери своя успех във всяка област с холистичен терапевт Диана Дочева на 16 юни във Варна


Дата: 11/06, 22:30

Хората желаят най-силно 3 неща- здраве, любов и пари. Защо се получава така, че трудно ги постигаме в живота си, разбери с мен Диана Дочева.

Ако имаш трудности в отношенията, не постигаш любовта, за която мечтаеш, вниманието, което искаш, имаш трудности с финансите или търсиш начин за по-добро здраве, по-добър и спокоен живот, то това събитие е точно за теб!

Запознай се с ТЕТА Хийлинг – доказана със своята ефективност и резултати система за подсъзнателна трансформация.

 

Дата: 16.06.2023г

Място: Радио Варна – Малък Арт салон

Час: 18 часа

Тема на презентацията: „ТЕТА Хийлинг- път към себе си, път към промяна“

 Вход свободен!

 

Събитието ще се проведе на фона на уникална изложба с енергийни картини от Хималаите в Радио Варна. За старта на изложбата на 10 юни от 17 часа е предвиден голям сакрално-класически концерт, отново в малък Арт Салон – Вход свободен!

 

Ето кои интересни неща ще научиш с Диана Дочева:

· Какво е подсъзнанието

· Как се създава негативната реалност на човека или казано по друг начин как човек сам създава проблемите в живота си

· Какви са стъпките за да идентифицираме проблемите и да стигнем до положителна промяна

И най-важното как с ТЕТА Хийлинг можеш да промениш напълно живота си, без това да е трудно или да ти отнеме десетки години.

Коя съм аз- Диана Дочева- холистичен терапевт със сертифицирана ТЕТА Хийлинг практика и 16 години опит в работата с хора. Моето мото е „ Опознай себе си, открий хармонията в живота си“!

 

ТЕТА-Хийлинг и тайните на подсъзнанието

Светът на подсъзнанието на човека е може би най-интересният за изследване свят, който съществува в нашата реалност. Това е дори една необятна вселена на контрасти - в нея откриваме истински съкровища, но и черни дупки; има места, които са изпълнени със светлина и можем да видим и различим ясно, както и места, забулени в мъгла, които дълбоко сме скрили от самите себе си. Подсъзнанието е най-мощното оръжие, което има човек в своя живот и то може да бъде за него най-верният му помощник или най-лошият му враг.

Трудно е човек да си представи какво е подсъзнанието, защото то е нематериално. Аз най-често описвам подсъзнанието на хората, с които работя така: “Това е огромна база данни от информация за това кой си ти, откъде произхождаш. Това е информация за всички твои предци от рода на майка ти и от рода на баща ти, за техните способности, житейски опит- положителен и негативен, а също така и информация за опита на цялото човечество като един космополитен организъм и ти като принадлежащ към целия този всемир. Всичко което съдържа твоето подсъзнание те нарежда в мястото, което заемаш в света и изобщо в живота.“

Човек обречен ли е да бъде нещастен, болен, беден, самотен, неуспешен в живота си, или да бъде винаги смачкван и пренебрегван? Не, не е обречен. В моята практика аз съм видяла много вдъхновяващи промени, на хора, които имаха своите страхове и липса на вяра в това, че е възможно да живеят по-различен начин, но със много силна вътрешна мотивация, желание за тази промяна и готовност да направят онова, което зависи от тях самите, за да постигнат онова щастие и успех, за които мечтаят. Има само 1 нещо което различава успешните, от неуспешните хора и това е техният избор!

Много често хората трудно разбират как се получава така, че всъщност всичко, което не харесват и дори мразят в живота си е създадено, проектирано от собственото им подсъзнание. Именно в това е моята работа - да внеса светлина и яснота в разбиранията им, за да могат те да си обяснят защо страдат в живота. Има 3 основни области, в които хората изпитват затруднения и търсят помощ в разрешаването на проблемите си:

Аз вярвам дълбоко в това, че ключът към заключената врата, зад която се намира всичко онова, което човек мечтае да има в живота си - любов, успешен бизнес, здраве и сила, вътрешно просветление, удовлетворение и успех в която и да е област в живота, е в това, той да разбира защо нещо се случва точно на него. Да има ясно разбиране за това какви са закономерностите, които създават обстоятелствата в живота ни и изграждат нас като личностите които сме. „Човек не постига в живота това, което иска, а това, което той е“.

Какво означава това? Накратко означава, че ако ти искаш да бъдеш успешен и силен в живота, да получаваш внимание, любов, пари или каквото и друго нещо желаеш, то ти трябва да насочиш своето внимание и усилия в посоката да създадеш тези качества вътре в теб и тогава, те ще станат реалност в живота ти. Възможно ли е човек да се промени напълно? Да, възможно е!

Как? С работа с подсъзнанието. В моята презентация, аз ще ви покажа какъв е пътят на една промяна и как ТЕТА хийлинг може да бъде идеалният инструмент за това. Какво е ТЕТА-хийлинг – това е доказала се като успешно работеща техника за подсъзнателна трансформация. ТЕТА има съвършения алгоритъм на това да достигне до най-забулените и болезнени кътчета на подсъзнанието и да открие и премахне неработещите и ограничаващите човека механизми, които му пречат той да постигне живота, за който мечтае.

Аз вярвам в това, че просвещението е първата крачка към положителната промяна и към прогреса и благополучието, както лично, така и на цялото общество. Затова искам да споделя онова, което имам с хората, защото знам че то е ценно и ще помогне на хиляди хора да върнат своята вътрешна сила и да направят необходимото действие за да променят живота си, по начин, който е добър и полезен за тях.

Дочева Холистик⁩: https://superteta.com/freelancer/diana-docheva/

Фейсбук: Хармония, Здраве И Красота

 

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Започна да вали градушка в 18:45 часа и само за 10 минути ни уби, разказват очевидци край Варна
Дата: 26/04, 16:39

Министърът на земеделието с много важна новина за земеделците и градушките
Дата: 26/04, 16:35

На 76 години легенда на България от НЛО заминава далеч от България
Дата: 26/04, 16:32

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 26/04, 16:24

От този ден почва да вали проливен дъжд и ще трещи, обявиха в един глас и Рачев и Янков
Дата: 26/04, 16:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия