Танцовото училище The Center завършва трунето на новия си спектакъл "Бъдеще" във Варна


Дата: 09/06, 10:21

кадри The Center

След триумфа на своя юбилеен спектакъл TWENTER през ноември миналата година, училището за танци и модерна култура The Center се завръща на варненска сцена. Събитието е част от националното турне на новия спектакъл “Бъдеще“, който вече е видян в Търново и Русе, София и Пловдив, ще завърши във Варнана 24-ти юни в зала 1 на Фестивален и конгресен център от 19:30ч.

В „Бъдеще“ участват всички 17 хореографи на танцовото училище, част от които работят със звезди като Молец, Дара, Графа, Михаела Филева и формати като "Гласът на България".

Повече от 250 танцьори ще изпълнят сценичното пространство до абсолютния му предел в над 30  танцови миниатюри.

„БЪДЕЩЕ“, защото след като танцовото ни училище отбеляза своята 20-та годишнина миналия сезон, това е посоката, в която се взираме всички ние, които стоим зад името The Center.

„БЪДЕЩЕ“, защото идваме със цялото танцово познание на вчерашния ден... стоим здраво стъпили в актуалността на днешния ден... и носим в сърцата си своята визия за утрешния ден. С мечтите си за него. Със стремежите си. С модерността. С непреходността. С интегрираните в свръхбързата ни съвременност безвременни ценности и морал, които отстояваме.“ – сподели Георги Гош Енчев, главен хореограф и основател на The Center.

Публиката на сценични изкуства вече познава работата на The Center и тяхното
безкомпромисно защитаване на високи естетически критерии. През годините членовете на училището представят проекти, достойни за всяка световна сцена, а още по-впечатляваща е следата, която школата на Гош оставя в хилядите младежи, преминали през школата му не само що се отнася до движенчески техники, стилове и култура, но и до етика, професионализъм и общностно развитие.

„Бъдеще“ е спектакъл, очакван с нетърпение и поради факта, че чрез него публиката за първи път ще открие пулса на това, към което поемат хореографите на школата и
техните ученици в този нов период за тях – след голямата творческа равносметка и апогей на 20-тата година и техния нов живот в едно време, което никога не е било толкова динамично и предизвикателно за младежите, търсещи своето място в артистичен и човешки план.

Билети за “Бъдеще“ могат да бъдат закупени от The Center World (ул. Шипка 4), на
касите на ФКЦ, както и онлайн от www.fccvarna.bg



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На днешния ден рожден ден има Наско Сираков
Дата: 26/04, 03:00

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 26/04, 02:40

Нов проект! Комплекс от 4 къщи в м-ст Траката във Варна
Дата: 26/04, 02:40

Манчестър Сити с важна крачка към титлата
Дата: 26/04, 02:30

Гръцките хотелиери са недоволни от високите данъци
Дата: 26/04, 01:57

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия