Пияна жена помля две коли, качи се на тротоар и се заби в гараж посред бял ден във Владая


Дата: 22/09, 08:06

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова тв

Пияна жена се качи зад волана, но блъсна две коли и се качи на тротоар във Владая. Късмет е, че собствениците на двете коли са слезли от тях чминути по-рано, защото ударът е бил силен, а самите хора са се намирали съвсем наблизо до мястото на инцидента, разказва Нова тв.

Буквално три минути ни деляха от това и ние да станем участници в инцидента като потърпевши, разказа Борислав, съсед на потърпевшото семейство.

Имам съпруга и две малки деца. С тях се прибирахме. Късмет е, че се спряхме на центъра на Владая да вземем нещо от аптеката, иначе наистина можеше да пострадаме и ние, разказа той.

Видях водачката. Тя беше във видимо неадекватно състояние. Колата й се беше забила в гаража на съседите, чиито коли помля, посочи той.

Тук през това място минават доста хора, особено по това време - 11 часа сутринта, уточни той.

Пристигналият екип на полицията установява при проверката 1,02 промила алкохол в издишания въздух. Санкцията, която предстои да бъде наложена, е 1000 лева, както и отнемане на шофьорската книжка за срок от 1 година. 

За мен тази глоба не е достатъчна, защото при този инцидент можеше да има жертви, коментира Цветанка Здравкова, кмет на Владая.

Отсечката е ремонтирана и стана скоростна за шофьорите, затовав съм подала искане за поставяне на "легнали полицаи". Вече имахме инциденти на това място. Имам уверение, че ограничителни съоръжения на скоростта ще бъдат монтирани, посочи кметът. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Невролог: Употребата на стимуланти води до инсулти при по-младите хора
Дата: 04/12, 18:40

Политологът Светлин Тачев: Румен Радев е по-мека версия на "Възраждане"
Дата: 04/12, 18:241 Коментар

Пуснаха от ареста мъж, обвинен в домашно насилие в Сливен
Дата: 04/12, 18:03

Еврокомисарят по финансова стабилност: България ще се присъедини към Еврозоната
Дата: 04/12, 17:49

"Хамас": 15 899 души са загинали в Газа
Дата: 04/12, 17:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия