Хороскоп за вторник 29 октомври: Да подари подарък на близките си зодия


Дата: 28/10, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа от Ламята: 

Овен

Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение на своето обаяние, на което през този ден ще е трудно да се устои. Представителите на знака няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, и даже в най-официалната обстановка ще намерят начин да покажат своята привлекателност. Факт е, че да се разговаря с Вас не е възможно, но това не смущава никого. Денят е свързан с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за целта похарчите доста незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: днес можете да им купите отлични подаръци.

Телец

Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората - ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома - все- пак имате нужда и от почивка...
 

Близнаци

Днес звездите Ви препоръчват да се облечете колкото се може по-ярко и празнично, и по възможност да прекарате нощта в огромна компания. Сред гостите вероятно ще се намери представител на противоположния пол, който да Ви обърне внимание и да се опита да се приближи до Вашето сърце.
 

Рак

Няма значение как ще се държите днес. Може да го правите по начин, който най-Ви харесва, но е задължително да намерите как да покажете на околните, че го правите искрено и действително говорите онова, което мислите. Това е отлична стратегия, която ще Ви даде възможност да поработите над ситуацията от различни страни. Затова след като изпратите електронно писмо, позънете на човека, за когото е адресирано, или поговорете с него лично. Има вероятност с един разговор да не можете да уредите всичко. Не се страхувайте, че ще изглеждате прекалено многословни. Все пак най-важна е яснотата!
 

Лъв

Постарайте се днес да направите така, че никой да не Ви отвлича от важната и отговорна работа. Това се отнася и за Вашия любим човек, макар че ще Ви бъде доста трудно да му откажете внимание.... Ако той е адекватен човек, ще Ви разбере и ще Ви прости, дори всъщност и да няма какво да Ви прощава.
 

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.
 

Везни

Ако сте забелязали, че в последно време разправиите във Вашето семейство са станали прекалено много, опитайте днес да си дадете сметка за техните причини. И е желателно да направите това не сами, а двамата заедно! Постарайте се, разговорът да е спокоен и конструктивен, а да не прерасне в поредния спор! ? може и това да се случи...
 

Скорпион

Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, но през втората деловата Ви активност рязко ще спадне. Планирайте деня си в съответствие с това, без да отлагате важните задачи. Вечерта няма да се чувствате зле, ако останете да си почивате у дома, сред привичната комфортна обстановка. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си хора: днес сте склонни, ако не от всяка дреболия да правите трагедия, то поне драма. В обещанията си също бъдете предпазливи – склонни сте да внушавате напразни надежди на хора, които са Ви съвършено безразлични.
 

Стрелец

Много би било добре днес да отидете заедно на покупки, защото денят е изключително благоприятен. Опитайте се не само да накупите онова, което е нужно и за двама ви, а и да изпитате удоволствие от този увлекателен, макар и доста уморителен маратон.
 

Козирог

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудостите в отношенията. Това може да бъдат трудности с любимия човек или с колгите по работата, но в настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Разбира се, тази ситуация Ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствие и да наблюдавате, как ще се развива ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.
 

Водолей

Днес е забележителен ден за да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести , беди и преживявания.Обезателно ще Ви чуят и разберат. Или , в карая на крайщата, ще приемат за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.
 

Риби

Изгубили сте много време, за да вземете някакво сериозно решение, или да определите своята философска позиция.. И ако днес някой постави Вашата гледна точка под съмнение, не трябва да се съмнявате в нея. Въобще не сте задължени, да изслушвате това. Другите хора прокарват своите собствени интереси и не разбират, към какво се стремите Вие. Може да опитате да им го обясните, но е твърде вероятно само да си загубите времето. Те са твърдо убедени в своята правота също като Вас, и затова едва ли ще успеете да стигнете до компромис.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Доброволци на ПромениКартинката с кауза: Няма нищо срамно да вдигнеш боклука, оставен от друг. Искаме да дадем пример, а днес събрахме 150 кг отпадъци
Дата: 28/10, 23:30

„Гунди – Легенда за любовта“ е феномен в родната киноиндустрия
Дата: 28/10, 23:26

Как да не се тръшнем болни?
Дата: 28/10, 23:20

Биляна се изправя срещу Берке в елиминационна битка на "Островът на стоте гривни"
Дата: 28/10, 23:14

Колко загинали щеше да има тук, ако?
Дата: 28/10, 23:02

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия