Проблемите с простатата не са присъда


Дата: 08/03, 04:50

Проф. д-р Маджид Кадим, лекар-уролог, началник клиника по „Урология“ към УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД гр. Пловдив. Преподавател в Медицински университет – Пловдив.

Медицината излезе с ефективно решение

Знаете ли, че след 40-годишна възраст простатата започва да нараства и да създава дискомфорт? Процесът се отключва от само себе си и застраховани няма, а резултатът е повече от неприятен. Наскоро появилото се решение, което у нас носи името MenFloden (МенФлоден), не само държи тревогите надалеч, а значително подобрява качеството на живот на потърпевшите. Потенциалът му е потвърден от редица клинични проучвания, което обяснява защо веднага попадна в полезрението на водещите уролози у нас и много бързо стана част от техния подход за облекчаване на оплакванията.

За да научим повече за иновацията, обещаваща „втори живот“ за простатата, потърсихме мнението на проф. д-р Маджид Кадим, уролог и началник клиника по „Урология“ към УМБАЛ „Свети Георги“ гр. Пловдив – една от най-големите и най-старите специализирани клиники в страната.

Здравейте, проф. Кадим! Какво прави MenFloden по-специален?

Здравейте,

За мен, от позицията на лекар-уролог с достатъчен клиничен опит, от ключово значение са три негови характеристики. Като начало ще отбележа умело подбрания състав. Силно впечатление прави, че във формулата му са включени пет природни вещества, за които медицината е категорична, че подпомагат за нормалното функциониране на простатата. Но има и нещо повече – за първи път и засега единствено в MenFloden тези субстанции са съчетани заедно. Съвременни клинични данни сочат, че комбинираният прием на екстракт от семената на малко познатия плод кукурбита пепо заедно със сереноа репенс показва с 50% по-добър резултат, отколкото ако същите бъдат приемани поотделно. Ефектът от екстракт от северноамериканската боровинка е клинично доказан. Този факт е взет под внимание от експертите участвали в разработката на MenFloden и е добавен в състава на продукта.

И тъй като вече заговорих за клинични изследвания, трябва да отбележа, че богатото досие с медицинска информация за предимствата и ефекта на съставките в MenFloden е втората му отлика от повечето продукти . Множеството научни статии, съобщаващи за идентични или сходни резултати, е недвусмислено доказателство за възможностите на продукта.

Накрая, но не на последно място по важност, ще отбележа неговия потенциал, и в частност способността му да повлиява всички оплаквания свързани с доброкачествената хиперплазия на простатната жлеза. Досега това не беше постижимо само с един препарат или лекарство. Приемът на 1 капсула дневно улеснява пациента и повишава шансовете за постигане на желания успех.

Вие кога го прилагате?

Изброявайки уникалните специфики на MenFloden, е уместно да се спомене, че той всъщност е единственият продукт, който освен върху простатата оказва положително въздействие и върху пикочния мехур и уретрата. Ето защо намира приложение при широк спектър оплаквания, свързани с мъжката полова и отделителна система. Изписвам го в случаи на симптоми свързани с уголемена простата и хроничен простатит, а заради неговите изявени противовъзпалителни свойства, може да се прилага успоредно с антибиотичната терапия, където целта е да се предпазва лигавицата на пикочния мехур и уретрата и да се подобри дренажа на урината, така че да бъде предотвратено развитието на патогени. Обичайната дозировка е по 1 капсула на ден, като препоръчваната продължителност на приема е поне 3–6 месеца. MenFloden е ефикасен, с добър профил на поносимост и безопасност.

Можете да откриете MenFloden в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за MenFloden може да намерите ТУК >>>

 

Източник: menfloden.com

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Фалшиви български документи са открити при разбиването на мрежа за трафик на мигранти в Гърция
Дата: 28/04, 01:33

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 28/04, 01:20

Нови преговори за примирие в Газа ще се проведат в Рияд и Тел Авив
Дата: 28/04, 01:10

Зеленски: Русия атакува газови съоръжения, които осигуряват доставките за ЕС
Дата: 28/04, 00:46

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 28/04, 00:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия