Хороскоп за 9 юли вторник: Да внимава с най-близкия си човек зодия


Дата: 08/07, 19:30

Пиксабей

Зодия Риби да внимава с най-близкия си човек.

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са Ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Може да помислите, че това е станало, защото в последно време сте били много заети и не сте имали никаква възможностда пътувате, но всъщност причината не е в това. Просто е дошло време да оздравеете. Ако искате, може да се посъветвате с лекар, за да бъдете по-спокойни.

Телец

Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде свързан с неблагоприятно стечение на обстоятелствата и загуби. Създалата се ситуация е доста сложна, и вече не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба личност, ще се откажете от своите цели, виждайки многото влиятелни и многобройни недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свъразни с доста особени чувства, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка ситуация, и му кажете това. Разбира се никой не печели винаги в Казиното на живота, но от време на време може да се падне джакпота.
 

Близнаци

Крайният резултат от Вашите планове и усилия изцяло и напълно ще зависи от отношението Ви към собствените усилия , и от това, как общувате с другите хора. В края на крайщата какъв е смисъла на успеха, ако се отдалечавате от близките си и се побърквате от стрес, опитвайки се да постигнете този успех? В даден момент емоциите се нажежават: отчетете това, когато решите, какъв ще бъде по-натаъшния Ви план за действие. И особено важно е да помислите, когато решите да критикувате някого.
 

Рак

Приятната атосфера на този ден ще бъде развалена от голямото количество работа, което трябва да свършите. Освен това вечерта ще сте изключително приятно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите достижения! Отношенията с околните ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще успеете да реализирате, а и ще се натъкнете на интересна и полезна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на околните.
 

Лъв

Още един ден, прекаран далече от света, и ще бъдете готови да заемете своето място на сцената, независимо от това, къде се намира тя и какво представлява, започвайки от истинските места под мостовете, осветени от прожектори, и завършвайки с бара за няколко десетки човека, или с класна стая, изпълнена с първокласници. Независимо от каква ситуация се опитвате да се скриете, тези, които Ви познават и обичат, ще Ви разберат.
 

Дева

Порядъчност и дисциплина - това са двете ключови думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни само ако се справите с околните и ги накарате да вършат това, което смятате за необходимо. И ако наблизо е обектът на Вашите въздишки, той също ще трябва да се съобразява.
 

Везни

През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в непрекъснато движение. В същото време ще предпочитате да следвате собствените си вкусове, и да не се отклонявате от направените по-рано планове. В резултат на това някои от приятелите и познатите просто няма да успеят да се срещнат с Вас, тъй като ще сте ангажирани с решаването на собствените си проблеми и задачи. Деловите пътувания може да съчетаете с разширяване на кръгозора. Реализацията на важни задчи не се препоръчва да оставите за късно вечерта: през тази част на денонощието вниманието Ви вече няма да е така концентрирано и ще бъдете по-малко организирани и експедитивни.
 

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.
 

Стрелец

Всичко, което Ви каже днес Вашият любим човек, ще смятате за глупости , без дори и да се опитвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова ... противоречиво. Всъщност, това може да се окаже сериозна обида, та затова не се увличайте. Много е приятно да се чувствате най- умни, но само тогава, когато има с кого да се сравнявате.
 

Козирог

Денят ще бъде много плодотворен, ако предварително си направите план за действие и се придържате към него. Успехът Ви ще бъде най-голям, ако дори при неблагоприятни условия постъпвате според своите виждания, без да взимате под вниманиое нито уговорките, нито заплахите. Разчитайте на себе си, защото дори и да Ви откажат помощ, ще съумеете да се справите самстоятелно с трудностите. Възможни са разногласия с любимия човек. Отложете решаването на сериозните въпроси.
 

Водолей

Днес ще се трудите без особен ентусиазъм. Нямате желание да се захванете с нещо ново, и се стремите да избегнете обсъждането на повече или по-малко важни въпроси. Близките хора са тези, които ще Ви помогнат да преодолеете това състояние. Не жалете време за общуване с тях и не отказвайте неочаквани предложения. Причина за Вашето лошо настроение могат да бъдат лекото неразположение или отсъствието на нови впечатления. Може би не е зле да се обърнете за съвет към лекар, или да се замислите за кратък и необичаен отпуск. Не е ли време да организирате пътешествието, за което така отдавна си мечтаете?
 

Риби

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири със своята роля във Вашия живот и затова неминуемо ще се стреми да я измени по някакъв начин. Звездите препоръчват да играете заедно с него или му помогнете да реализира своето желание, защото в противен случай последствията могат да станат наистина заплашителни.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Този уикенд в "Аспарухово" ще се проведе най-голямото състезание с дронове у нас
Дата: 20/07, 10:10

А1 си партнира с Vodafone, за да предостави „интернет като у дома“ в автомобила
Дата: 20/07, 10:10

4 съвета за отпушване на канали с домашни средства и материали
Дата: 20/07, 10:10

Румен Радев от село Болярово: Ситуацията е изключително тежка
Дата: 20/07, 09:59

Катастрофа затруднява движението по магистралата към морето
Дата: 20/07, 09:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия