Мария Златева и Купи в България с Коледна благотворителна кампания за възрастните в неравностойно положение


Дата: 09/12, 22:50

 

По стара коледна традиция „Купи в България“ инициира благотворителна кампания за възрастни хора в неравностойно положение, но тази година тя ще бъде съвместно с най-големия онлайн магазин за хранителни продукти в гр. Варна – zasiti.bg. В кампанията, разбира се, може да се включи всеки един, независимо в кой град се намира, тъй като тазгодишната инициатива е максимално опростена и не изисква никакви усилия, освен пазаруване и плащане онлайн.

Повече подробности за нея ще ни разкаже в интервю Мария Златева – мениджър на компания за недвижими имоти „Купи в България“ и основен инициатор на тазгодишната кампания.

Здравей, Мария! Какво е посланието, което искате да предадете с тази благотворителна инициатива?

- Здравейте! Благодаря за възможността да представя тазгодишнаната ни коледна кампания, в която влизам с цялото си сърце и вярвам, че ще можем да усмихнем много възрастни хора, за съжаление забравени от своите близки. Купи в България" и zasiti.bg обединяват силите си, за да предоставят на възрастните, които се нуждаят, възможността да почувстват топлината и уюта на празниците. Идеята е проста - подарете хранителни продукти, които ще направят Коледата им по-специална, а дните им по-леки.

 

Защо решихте лично да се ангажирате с тази благотворителна кауза?

- Благотворителността за мен не е опция, тя е мой личен избор. Приемам присърце всяка една инициатива, с която се захващам, защото смятам, че това е начинът тя да бъде успешна. Миналата Коледа с „Купи в България проведохме тази инициатива и усмихнахме над 60 семейства и самотни хора. Повярвайте ми – чувството да видиш сълзи от щастие в очите на хората е незаменимо и остави вечен спомен в съзнанието ми! Това е и причината тази година да се ангажирам лично с провеждането й.

 

Разкажете ни малко по-подробно за начина, по който може всеки да се включи.

- Държа да отбележа на първо място, че кампанията ще помогне на възрастни хора в неравностойно положение в района на гр. Варна, но в нея може да се включи всеки един, независимо от кой град е. Като начало трябва да посетите уебсайта на zasiti.bg и да изберете пакет, който бихте желали да дарите. Ще имате избор между 3 пакета - за 20 лв, за 30 лв и за 50 лв, като всеки сам преценя с кой да участва. В сайта подробно ще са описани продуктите, които ще са включени в съответния пакет. Закупувайки пакета от сайта, zasiti.bg поема отговорността да я доставят на партньорите си от „Купи в България“ в споменатия срок, за да може да достигне до нуждаещите се хора преди празниците. Кампанията е с продължителност от 07.12.2023 г до 18.12.2023 г. включително.

 

Как общността може да следи за новини и актуализации относно вашите благотворителни усилия?

- В профила ми в Инстаграм ще ви държа в течение с всички новини около благотворителната кампания, както и ще ви направя съпричастни в деня на раздаването на продуктите. Заедно можем да направим празниците по-светли за тези, които имат нужда от нашата подкрепа. Включи се и ти на сайта на zasiti.bg и не забравяй, че доброто е само на няколко клика разстояние!

 

 Instagram: @maria_zlateva_

* публикация

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Виктор Николаев и Костадинов "се хванаха за гушите" за БРИКС
Дата: 23/10, 14:31

Правят турнир по шахмат за хора със зрителни увреждания
Дата: 23/10, 14:29

Синоптиците: Няма надежда за дъжд в България, идва катастрофа
Дата: 23/10, 14:25

"Моряците" без половин отбор срещу Ботев в Пловдив
Дата: 23/10, 14:24

Общински съветник и бивш депутат са задържаните за увреждане на агитационен транспарант на партия, регистрирана за изборите
Дата: 23/10, 14:23

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия