Навръх празника на Варна пиян мъж едва не се удави на плажа


Дата: 21/08, 11:35

Булфото

Морската столица е била на косъм да повтори трагедия от преди години, свързана с Празника на града – 15 август, предаде Varna24.bg.

В ранните часове – около 2 часа, на следващия ден след Голяма Богородица, сигнал за удавник е вдигнал на крака спешните медици във Варна. Той е подаден от района на Южния плаж. На място е установен 37-годишен мъж, в критично състояние. Откаран е в реанимацията на Военна болница, научи медията ни от свои източници. Инцидентът бе потвърден и от пресцентъра на полицията в морския град.

По непотвърдена информация лицето е употребило алкохол. Влязло в морето. В тъмнината мъжът е загубил равновесие и паднал. Въпреки, че е бил на плитко – край брега, е погълнал голямо количество морска вода, като е бил на миг от удавяне.

Специалисти апелират за повишено внимание при забава с алкохолни напитки край морето. Хората стават невнимателни, губят чувството си за самосъхранение, смятат че са безсмъртни.  

Умоляват и компаниите, които купонясват край морето, да следят под око приятелите си, които обръщат чашка, след чашка, особено ако последните тръгнат да се къпят в тъмните води.  

Припомняме, че преди години – на Празника на Варна през 2018 г., две деца паднаха от вълнолома в морето и се удавиха. Заради трагедията концертът и зарята тогава бяха отменени. Цяла вечер специализирани екипи с водолази и дрон търсиха децата.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Тежка катастрофа с ТИР отне човешки живот
Дата: 12/09, 14:57

Жената на Васко Гюров: Страхувам се за живота си
Дата: 12/09, 14:55

Румънец почина от западнонилска треска
Дата: 12/09, 14:52

На Мариана Попова й писна: Дълго мълчах
Дата: 12/09, 14:51

Официално: Засега няма решение за удари с ракети с далечен обсег в Русия
Дата: 12/09, 14:441 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия