Черно море без Даниел Димов срещу Локомотив (Пд)


Дата: 27/04, 21:44

Снимка: Chernomorepfc.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за предстоящия мач с Локомотив Пловдив от 31-вия кръг на efbet Лигата, първа шестица. От нея заради травма отпадна капитанът Даниел Димов. До последно опитният играч бе под въпрос, но на последното занимание на „моряците“ отново усети болка в бедрото и отпадна от избраниците на наставника на „моряците“, съобщиха от клуба. От групата отпада и Мартин Дичев.

В групата на „моряците“ за срещата са Иван Дюлгеров, Християн Славков, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Даниел Мартин, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев - младши, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев и Исмаил Иса.

Срещата между Черно море и Локомотив Пловдив е в неделя, 28 април от 20:15 часа на стадион „Тича“ във Варна. Цената на билетите е 12 лева и ще се продават в деня на мача на касите на стадиона, които отварят в 17:30 часа. Преди това те могат да се закупят в мрежата на Ивентим.

Преди тази среща Черно море заема третото място във временното класиране с 62 точки от 30 мача, с 4 точки по-малко от третия ЦСКА-София, който има двубой повече. Локомотив Пловдив е четвърти с 55 точки от 30 мача, с точка повече от Левски, но „сините са с мач повече.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Задържаха 51 336 шампоана менте на "Капитан Андреево"
Дата: 10/05, 01:15

Олимпиакос си заслужи мечтания финал в Атина
Дата: 10/05, 01:01

Разработиха нов вид витамини
Дата: 10/05, 00:50

Байер (Леверкузен) е финалист в Лига Европа
Дата: 10/05, 00:48

10 май: Професионален празник на химика
Дата: 10/05, 00:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия