Интериорен дизайнер с дългогодишен опит в реализацията на жилища издаде първия по рода си наръчник за успешен ремонт- „ДА ТИ ВЛЕЗЕ МАЙСТОР В КЪЩАТА“.


Дата: 14/03, 04:50

Елина Янева е интериорен дизайнер и основател на Studio ONE – студио за интериорно проектиране и реализация на проекти с множество международни отличия за дизайн.

Дългогодишният опит в ремонтните дейности с цел осъществяване на дизайнерски интериори роди потребността знанията да бъдат събрани в книга, която да е в помощ на хората, впуксащи се в ремонт, без съдействие от интериорни дизайнери.

Това ръководство е създадено с цел да помогне на всеки, на когото му предстои ремонт на старо или ново жилище. Книгата се роди от болезнената нужда човек да има практичен наръчник, за да не се „изгуби“ по пътя към създаването на свой дом. В ръководството са
систематизирани основните дейности при един ремонт, планирането и реализирането им по правилен начин, с внимание към детайлите. За да не се превърне израза „Да ти влезе майстор в къщата“ в проклятие, този наръчник ще ви бъде пръв приятел до пълното осъщестяване на
мечтаното жилище.

В книгата се разглеждат всички етапи в един ремонт, като се описват особеностите при различните строително-монтажни работи, както и тяхната правилна поредност.

Ръководството вече е достъпно за поръчка онлайн на намалена цена до изчерпване на количествата ето тук.

В наръчника ще научите за какво да внимавате, как да систематизирате, бюджетирате и какви грешки не трябва да допускате при ремонта.

Книгата е подходяща и за начинаещи интериорни дизайнери, на които тепърва им предстои да се сблъскат с осъществяването на качествено изпълнени интериорни проекти.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Празнуваме Цветница
Дата: 28/04, 07:13

Хороскоп за неделя
Дата: 28/04, 07:01

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 28/04, 07:00

Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк
Дата: 28/04, 05:40

Предимно слънчево в неделя
Дата: 28/04, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия