Вигенин: Наслушахме се на лъжи за БСП


Дата: 28/06, 18:01

Редактор: Недко Петров

Стопкадър бТВ

Кристиан Вигенин не пожела да влиза в спор с Корнелия Нинова, която след като подаде оставка като лидер на БСП, обяви, че в партията се извършва „дворцов преврат с пешки“ и тези, които я управляват в следващите месеци, ще бъдат употребени.

Наслушахме се на лъжи за БСП след оставката на Корнелия Нинова, но искам да кажа, че нейната оставка не се е отразила на БСП и това стана ясно след срещите ни в провинцията с нашите организации и симпатизанти, започна в „Лице в лице“ той.

В момента в БСП всичко е спокойно и първо искаме да успокоим партията, да подготвим големия наш празник на „Бузлуджа“ и да проведем една честна открита отчетно- изборна кампания, в която ще се сменят ръководствата, тъй като изтича 4-годишния мандат на всички равнища в основните организации до Националния съвет, добави Вигенин.

Съответно да проведем и избора за нов председател на партията на конгреса. Прекият избор трябва да остане и никой не го е поставил под въпрос, поне до момента, не ми се струва, че ще има такива желания на Националния съвет. Впрочем, когато се определи изпълняващ функциите на председател и се вземе решение за провеждане на прекия избор в периода в месец октомври , така както е по нашия график, на следващо заседание ще вземем решение за конкретните дати и за комисията, която трябва да го организира, каза още по бТВ Вигенин.  



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Испания разгроми с 4:1 Грузия
Дата: 01/07, 00:01

Магнезий за бързо реагиране
Дата: 01/07, 00:00

Треньорът на Словакия: Горд съм
Дата: 30/06, 23:53

Пожари бушуват в няколко района в Гърция
Дата: 30/06, 23:47

Треньорът на Англия: Гордея се с футболистите
Дата: 30/06, 23:331 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия