Грози ни опасност. Не си играйте със здравето


Дата: 21/03, 05:00

Интервю с полковник проф. д-р Андрей Галев, д.м.н., инфекционист-епидемиолог – ВМА, София

Полковник професор д-р Андрей Галев, д.м.н. е лекар с дългогодишна практика и четири придобити специалности – кожно-венерически болести, инфекциозни болести, превантивна военна медицина, както и специалност по тропическа медицина, придобита във Франция. Професор по епидемиология на инфекциозните болести. Дълги години е работил като асистент, началник отделение и началник на клиниката по инфекциозни болести във ВМА, където развива интензивна изследователска и преподавателска дейност. В момента заема длъжността началник на Научноприложния център по военна епидемиология и хигиена към ВМА.

 

Лекарите имат скрити козове за справяне със ситуацията

В условия на болно време е въпрос на оцеляване кой кого ще надхитри – здравословните проблеми нас или ние тях. За да не ни изиграят, трябва да сме ловки и бързо да си осигурим перфектно здраве. За скрит коз, зад чиито възможности застават както лекари, така и препатили, са сочени необикновени течни витамини. Формулата на продукта, известен у нас с името Live Vitamins (Живи витамини), е перфектно балансирана, така че да попълва зейналите липси на полезни вещества в организма и да ни пази невредими независимо от сезона или възрастта.

За да разкрием какво стои зад мощта на Живите витамини, които бързо активират силите ни, потърсихме мнението на експерта професор д-р Андрей Галев – Военномедицинска академия (ВМА) – София. Като специалист по заразните болести и тяхната профилактика, той сподели следното пред нас:

Здравейте, проф. Галев! Защо Живите витамини са толкова ефективни?
Здравейте! Отдавна вече се знае, че за един мултивитаминен препарат не е достатъчно само да има много съставки. Важното е веществата в него да имат мощен потенциал на действие и още по-важното е те да бъдат усвоени от организма. Живите витамини покриват и двата критерия, което именно обяснява тяхната висока ефективност и отличните резултати върху здравето на пациентите, които наблюдавам в моята практика. Всичко това е постигнато благодарение на патентованата технология LICAPSTM, използвана за тяхното производство. При нея полезните вещества са предварително разтворени в маслена среда, а маслото е най-благоприятната за тялото форма, когато се цели пълноценно резорбиране. Ето защо не е учудващо, че Живите витамини постигат над 90% усвояване. Отделно от това вакуумното запечатване в капсулата съхранява естествената сила на витамините и минералите непокътната от момента на тяхното влагане в нея чак до поглъщането ѝ. Ясно е, че при всички тези неоспорими превъзходства, които Live Vitamins притежава, крайният продукт гарантира опазване на здравето.

Ами ако вече сме се разболели?
Ако ми позволите един военен термин, бих казал, че в тази ситуация е задължително да „извадим тежката артилерия“, т.е. да се добави нещо друго. Какво имам предвид? За пълно и по-бързо възстановяване, подходът ни трябва да е комплексен. Живите витамини са укрепващото средство, което не ни позволява да паднем и ни държи на крака. За да се удържи победа обаче, трябва да сме в кондиция и да поведем имунната си система в битка. Като ефективно средство, което предписвам от няколко години, ще посоча природния продукт Tibanol. Той е безкомпромисен, когато става въпрос за справяне с нашественици, каквито са върлуващите вируси.

Значи можем да ги пием заедно?
Да, и това би била най-правилната тактика. От Живите витамини е препоръчително всеки ден да се приемат по 1–2 капсули в продължение на поне 3 месеца. Приемът на Tibanol зависи от моментното здравословно състояние. За защита на здравето този продукт се приема по 10 дни месечно в доза от 1 капсула дневно. При влошено здраве препоръката е по 1 капсула в продължение на 30 дни, а след това да се премине към схемата с 10-дневния прием в продължение на поне 3 последователни месеца.

 

Повече информация за Live Vitamins може да намерите ТУК >>>

Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>

 

Източник: Live Vitamins

 

*публикация
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Искат забрана на "Аз обичам България" заради въпрос
Дата: 27/04, 17:25

БТВ предава: Сапьори обръщат с хастара ВИП ложата на мача "Левски" - ЦСКА
Дата: 27/04, 17:20

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция
Дата: 27/04, 17:20

Христо Иванов: Срещу нас е формулата “Пеевски”, което ще доведе до по-голяма репресия
Дата: 27/04, 17:09

На 28 април неделя имен ден празнуват 46 цветни български имена
Дата: 27/04, 17:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия