Феновете на Черно море бесни на Дюлгеров за трансфера на ЦСКА


Дата: 02/07, 22:07

Снимка Сайт на Черно море

Преминаването на бившия вратар на ЦСКА Иван Дюлгеров в ЦСКА бе посрещнато на нож от феновете на "моряците".

Феновете на Черно море буквално побесняха в социалните мрежи след обявения преди няколко часа трансфер на вратаря Иван Дюлгеров в ЦСКА. Мнозина от варненските запалянковци го обявиха за "предател" и изразиха обидата си от неговите действия. Широко разпространено е мнението, че Дюлгеров отива на практика в по-слаб отбор от Черно море, който ще бъде негов конкурент през новия сезон в Efbet лига, пише novsport.com.

Феновете са бесни на вратаря и заради факта, че той е отказал оферта от израелския шампион Макаби (Тел Авив). Това изглежда странно, защото предложените от там пари са били доста повече от тези в ЦСКА. А и Дюлгеров щеше да получи шанс за участие в квалификациите и евентуално групите на Шампионската лига.

Вратарят бе сред най-обичаните футболисти на Черно море, защото е юноша на "моряците" и до момента не беше предал клуба. Един от най-емоционалните постове във Фейсбук е този на авторитетния и уважаван фен Данаил Цолов от елитната фракция "Д Артанян". Той публикува "Отворено писмо до вече БИВШИЯ вратар на ПФК Черно море - Иван Дюлгеров" под заглавие "ПРЕДАТЕЛ ВЕДНЪЖ, ПРЕДАТЕЛ ЗАВИНАГИ!!!"

Ето какво пише Цолов:

"Как можа да го направиш това, Иване, как можа? И то точно тази година, точно това лято? Но народът го е казал: „Който те е предал веднъж, ще го направи пак!“. А ти веднъж го направи.

През лятото на 2019 г. само ти се измъкна от аферата с един мач на "Тича". Тогава всички си казахме, младо е момчето, подвели са го, излъгали са го, наше дете е, ще му дадем втори шанс. И наистина ти бе даден втори шанс. Бе налаган и дори бе предпочетен пред такъв вратар като Жоро Георгиев, при когото сравнението с него май само младостта е в твоя полза. Но както и да е, и ти се постара, стана важна част от отбора, стигна и до националния. Но на цяла Варна от Нова година обясняваше как си имал три години оферти от сериозни евроотбори и само договорът ти с Черно море те е спирал да отидеш в мечтаната Европа. Отказа да подпишеш, но игра до последно. Нали знаеш каква съдба имаха тези, които отказаха да подновят договорите си? Всички обаче все пак си казахме: Нека да отиде навън.

От десетина дни се подхвърля, че ще акостираш в ловешкия ЦСКА и се чака само да изтече договорът ти с Черно море на 30.06. Лично аз не го вярвах това, а и не исках да го повярвам. И все още не мога да го повярвам, че пред евротурнири със зеления екип, пред мачове на "Тича", пред искрено обичащи те фенове, ти предпочете да си резерва в ЦСКА? Защото, ако не ти е ясно, че дори и да си Бог Шива с многото ръце, пак ще си резерва на бразилеца Бусато, то значи, че ти просто си наивник. Така че гледай и чакай мачовете на ловешкото ЦСКА за Купата на България, където има шанс да изиграеш някой мач! Как не помисли с какви очи ще погледнеш треньорите си, колегите си, нас феновете, когато трябва да стъпиш на "Тича" с червения екип? Някой преди месец-два беше подхвърлил нещо за твоя морал. Ами да, явно за теб думите морал, чест и достойнство, са кухи понятия без покритие. Още бих могъл да ти кажа, но мисля, че това е достатъчно.

Пожелавам ти да си здрав, ти и семейството ти, и те моля, ако имаш поне капка достойнство, направи така, когато ЦСКА гостува във Варна, да не си в отбора! Всичко добро ти желая, но запомни- ТИ ПОВЕЧЕ НЕ СИ ЕДИН ОТ НАС! НЕ СИ ЖЕЛАН НА ТИЧА!"



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Обвиниха бившия президент на Бразилия Болсонаро за пране на пари и криминални връзки
Дата: 05/07, 01:37

АПИ: Основният ремонт на Дунав мост започва следващата седмица
Дата: 05/07, 01:22

Етикетиране и опаковки. Решения и за вашата индустрия
Дата: 05/07, 01:20

Категорична победа на лейбъристите на изборите в Обединеното кралство
Дата: 05/07, 01:06

Най-красивите килими на света в Несебър за лято 2024
Дата: 05/07, 01:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия