Пълен обрат в живота на Никол след "Хелс китчън"


Дата: 13/05, 10:55

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Никол Росенова завърши напето място в шестия сезон на "Хелс китчън". Тя бе последната жена в това издание на риалитито. 32-годишната силистренка разкри пред Гала, че е взела важно решение за бъдещето си след предаването. Както е известно, готвачката работи от дълги години в Испания, но смята да приключи с тази държава.

"Записах се за предаването, защото за две години нещата ми се случиха много бързо. Завърших "Кордон Бльо", след това започнах работа в един от най-добрите ресторанти с три звезди "Мишлен" и някакси имах нужда от още по-голяма мотивация. Именно за това реших да предизвикам себе си", разкри тя в предаването "На кафе" по "Нова телевизия".

"Зрителите не успяха да видят добрата ми страна. Извън кухнята съм изключително ведър, готин човек, но облека ли си куртката се превръщам в нещо като супермен. Сложа ли си куртката, просто всичко приключва, ставам праволинеен човек и нямам право на забавление. Не можах да покажа другата ми част. Отпадането ми го дължа на това, че в рамките на една седмица си тръгнаха Симона и Царина, които ми бяха изключително близки и някакси това до някаква степен ме срина в един момент. Просто фактът, че съм единствената жена и трябваше да се боря с всички. За жалост не ми достигнаха силите, на което дължа отпадането си. Доволна съм от себе си, смятам, че посланието ми достигна до много жени, което беше главната цел", добави тя.

"Засега оставам в България. Първо ще се върна в Испания за около 10 дни, за да видя родителите си и да отида на концерт на Тейлър Суифт, който от дълго време чакам. Имам две татуировки свързани с нея. После се връщам в България, защото смятам да се реализирам тук. Работя над авторско меню, което е тип "Мишлен" и ще си отварям бутиков ресторант, най-вероятно в София. Това ми е целта в момента. Просто искам да покажа още повече от това, което мога, и да го докажа с нещо, което го няма в България", завърши Никол.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



САЩ ще изпратят нов пакет военна помощ на стойност 225 млн. долара на Украйна
Дата: 07/06, 01:02

Влак прегази двама работници край Горни Дъбник
Дата: 07/06, 00:44

Украйна обяви, че е унищожила руски кораб край Крим
Дата: 07/06, 00:30

7 юни 1914 г. - През новооткрития Панамски канал преминава първият кораб
Дата: 07/06, 00:11

Жители на варненски квартал протестираха срещу проект за зелена зона
Дата: 06/06, 23:571 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия