Доцент: След тези избори може да ходим и на други


Дата: 27/03, 20:10

Редактор: Недко Петров

Стопкадър бТВ

Доцент Стойчо Стойчев обяви на кой ще връчи втория мандат за кабинет Румен Радев.

Аз предполагам, че той ще бъде връчен на БСП по традиция, тъй като го е правил всеки всеки път, когато има такава възможност. Не виждам защо в момента да постъпи по друг начин, тъй като е предизвестен така или иначе изходът от ситуацията, каза той по бТВ.

Дали ще бъдат избори две в едно, или ще бъдат в две последователни седмици тези избори и дали ще наделе аргумента за какво да харчим пари за два избора, вместо в един ден да се проведат и двата избора, проблемът, разбира се, е свързан с това кои партии ще доминират по време на двата избора, добави той.

Ще спестяваме 100 милиона, не знам на каква база го казаха, тъй като точната сметка обикновено излиза по-скъпо, защото ще се наложи може би още един предсрочни парламентарни избори след това да правим. Последните избори две в едно, помнитее 2021 година, произведоха неустойчив парламент, който имаше доста къс живот. Затова е хубаво, когато се гласува, да се гласува за нещо конкретно а не за две неща едновременно и да не се прехвърлят послания с мисли от едното към другото, каза още Стойчев.

Според него на резултатите на извънредните парламентарни избори може да не удовлетворят никой и да се наложи след това отново да се гласува на нови избори.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Теглят номерата на машините за гласуване, които ще преминат удостоверяване
Дата: 29/04, 07:01

Разград с богата културна програма през май: Великденски заек на Велики четвъртък, Чакърдъкова в Деня на буквите, а абитуриентите – по червена пътека
Дата: 29/04, 06:20

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 29/04, 06:10

Джони Деп иска да си купи средновековен замък в Италия
Дата: 29/04, 05:00

До 26 градуса в понеделник
Дата: 29/04, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия