Отложиха делото за бащинство за едно от децата на Габриела Пеева


Дата: 14/05, 15:18

Кадър Личен архив

При закрити врата в Бургаския съд трябваше да се гледа делото за бащинство на бившия депутат Велико Минков, който след ДНК експертиза се оказа биологичния баща на бебето на Габриела Славова, обвинена за убийството на съпруга си Пейо Пеев, информира БГНЕС.

Заради подаден иск от страна на майката обаче делото беше отложено. Минков заяви в съда, че настоява да отглежда сина си. „ДНК експертизата доказа категорично, че аз съм бащата и при създалите се обстоятелства мисля, че това е най-доброто за детето. От както е излязла експертизата се грижа за него, храня си го, къпя си го, приспивам си го", заяви той.

Майка му Атанаска Минкова каза, че не е виждала внучето си. „Естествено, че много трудно преживяваме тези месеци, през които то ни е липсвало", посочи тя.

В съда в Бургас като свидетел пристигна и бащата на убития Пейо Пеев. В момента той и съпругата му отглеждат двете деца на Габриела Славова. "Аз не крада деца. Заради това дете убиха сина ми. То се чувства перфектно - расте, усмихва се, вика, като всяко едно", каза Орлин Пеев.

„Според мен законът трябва да се промени, за да няма колебания нито един съд да постанови своевременни мерки в интерес на детето. Ако някой се съмнява, че най-добре е за него в конкретната ситуация да го гледа родният му баща, нека каже нещо различно от това", каза адвокатът на Велико Минков - Пламен Борисов.

Велико призова Габриела да му даде възможност сам да отглежда детето си.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Евродоклад: Водата за къпане в България е сред най-качествените
Дата: 29/05, 02:24

Как да изберем подходящи тапети за стена?
Дата: 29/05, 02:20

Топ 7 позитиви на белите зъби
Дата: 29/05, 02:10

Борислав Гуцанов: На крачка от световен конфликт сме
Дата: 29/05, 01:40

Трима души застреляни в малък град в Южна Дакота, обвинен е бивш кмет
Дата: 29/05, 00:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия