Митове и истини за клиновете тип Праскова


Дата: 10/05, 10:30

Еволюцията в модата, засягаща дамските клинове, е положително явление, довело до производството на новия тип клинове, наречени „Праскова. Тяхната поява е породена от няколко причини: желание за по-здравословен клин, за по-добре оформящ дупето такъв, както и за повече функционалност в модела.

Дамите днес са мултифункционални, още по-изискващи, безкомпромисно стремящи се към зашеметяваща визия. Не е случайно, че клиновете тип праскова напълно отговарят на женските очаквания в сегашната епоха. Наред с възторга, намесата на скептици и песимисти също не е изненадваща, предвид широката и бърза популярност на този нов тип клин. За щастие, разпространяващите се митове относно новото чудо в клиновете бързо биват оборени от истините:

Мит: Подобно на Фотошоп, клиновете тип Праскова дават нереална представа

Този мит идва от факта, че клиновете тип праскова стягат и повдигат дупето, което кара черногледите да мислят, че този вид клин „прави красиво дупе“ така, както Фотошоп „перфектни“ снимки.

Истина: Ефектът не е „нова скулптура“, а е само стягащ и повдигащ

Да, клинът тип Праскова има за цел да подобри визията на задните части, но ефектът на повдигане и стягане не включва създаване на ново дупе. Тези клинове не съдържат подплънки или друг вид измамващи погледа скрити екстри.

Мит: Шевът между двете половини на дупето предизвиква раздразнения

Красотата иска жертви“ – този дразнещ израз, недотам верен, бива отнесен и до клиновете тип Праскова, при които шевът, очертаващ двете полукълба на дупето, преминава през деликатни интимни зони. Това кара скептиците да твърдят, че за красиво оформената задница жената трябва да заплати със здравето си.

Истина: Шевът е специален и не причинява никакви телесни вреди

Наличието на шев по средата между двете полукълба на дупето не е обикновен. Една от основните, разграничаващи този клин от останалите видове е фактът, че шевът е базиран на дотолкова специална технология, че просто не се усеща. Нещо повече – този шев е част от комфорта, който клинът дава.

Уникалният по вида си шев, с който двете половини на дупето стават по-красиви визуално, не прави клина неудобен или вреден, не дразни кожата и не предизвиква алергични реакции.

Мит: Клиновете тип Праскова водят до поява на целулит

Ефектът на стягане и повдигане на клиновете тип Праскова има връзка с причините за целулита като цяло – така твърдят незапознатите с всички характеристики на клина.

Истина: Точно обратното – при носене на този тип клинове няма риск от целулит

Материите, от които се изработват клиновете тип Праскова, са меки, дишащи и еластични, и то по начин, който осигурява пълен комфорт при носене. Особено подходящи са за тренировки и дълги разходки. Избегнато е задържането на пот, запарването и пристягането, което може да се почувства при носене на обикновен клин.

Снимки: Peach Pump

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Таня Боева: Изпаднах в клинична за смърт. Цяло чудо е, че съм жива днес
Дата: 20/05, 21:02

Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 21:00

Акад. Румен Ралчев за катастрофата до Аксаково: Изключено е автомобилът на НСО да е бил неизправен
Дата: 20/05, 20:59

Байдън за заповедта за арест на Нетаняху: Не може да има равно третиране на Израел и "Хамас"
Дата: 20/05, 20:50

Полицията в Силистра залови извършител на жестоко убийство
Дата: 20/05, 20:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия