Куман: Никой не очакваше да стигнем дотук


Дата: 07/07, 02:00

кадър: БНТ

Селекционерът на Нидерландия Роналд Куман заяви, че е много горд с победата над Турция и класирането за полуфиналите на Евро 2024.

“Представихме се отлично. Ако Мемфис Депай беше вкарал още в първата минута, всичко щеше да е различно. Турците постепенно започнаха да се защитават по-добре. Ние продължихме да сме активни, но ни стана по-трудно да пробиваме. Те усетиха това и взеха надмощие”, сподели наставникът на “лалетата”.

“Изненадах се в ситуацията преди изравнителния гол, когато Дензъл Дъмфрис остави топката да излезе в корнер. Помислих си: “Какво прави той?” Но истината е, че ако имахме повече играчи със сърцето на Дензъл, щяхме да сме още по-добри. В края спечелихме с малко късмет. Често ни критикуват, че не проявяваме характер, но днес наистина не се предадохме до последно”, отбеляза Куман, предава Спортал.

“Полуфиналът с Англия? Те разполагат с много добри футболисти, но същото важи и за нас. Дортмунд е по-близо до Нидерландия, може би и това ще има значение. Никой не очакваше от нас да стигнем дотук. Още не сме се срещали с най-силните, но се надявам да ни предстоят два мача до края на турнира”, пожела си бившият защитник.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Край Димитровград е унищожен невзривен боеприпас
Дата: 13/07, 09:30

Опасност от пожари е обявен за 21 области
Дата: 13/07, 09:12

Поръчай предварително Galaxy Z Flip6 или Galaxy Z Fold6 от А1 и вземи с до 350 лв. отстъпка
Дата: 13/07, 09:00

Как се печелят пари от ранно инвестиране в криптовалути?
Дата: 13/07, 09:00

В Разград избират най-вкусния млечен продукт с онлайн анкета, танцьори от 5 континента пристигат за Панаира на киселото мляко следващата седмица
Дата: 13/07, 09:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия