На 18 години Елизабет Кравец се сгоди


Дата: 02/07, 16:04

Кадър Инстаграм

Мис България Елизабет Кравец, която се забърка в страшен скандал и отнемане на короната малко, след като бе провъзгласена за най-красивата българка за годината, вече е сгодена.

Чернокосата красавица гордо показва годежния си пръстен, който гаджето й Атанас Пелтеков е поставил на безимения пръст на лявата й ръка. И вече събира пожелания в профила си от своите последователи, предаде Шоу Блиц.

Двамата са заедно на екзотичния остров, където в разгара на снимките е новото риалити "Островът на 100-те гривни", което ще се излъчва скоро в ефира на bTV. Кравец и нейният приятел хващат самолета малко след скандала с неочакваното отнемане на титлата за красота на Елизабет с мотив, че е уронила престижа на конкурса, пише "България Днес".

Въпреки че са доста млади, любовта им се оказва необятна и Атанас издава тайната, че е предложил брак на своята любима със снимка в социалните мрежи.

В началото на годината Елизабет отпразнува с пищно парти 18-ия си рожден ден, а сега е на върха на щастието с пръстен на ръката. 

Пелтеков, познат още като Hyper Kong в социалните мрежи, е инфлуенсър, влогър, продуцент и спортист. Занимава се професионално със създаване на видео съдържание и има над 350 000 последователи общо в интернет. Създател е и на собствена марка дрехи, която набира голяма популярност сред младите у нас.


Двамата са заедно едва от няколко месеца, но любовта им бързо избуява. Кравец нарича Атанас на галено "бебе", а Пелтеков й отвръща гальовно с "любов моя". Според запознати младежът произлиза от заможно семейство, живее в тузарска къща в Пловдив и кара скъпарско БМВ. И видимо е готов да ощастливява Мис България и занапред.

Кравец и годеникът й са ВИП двойката на Филипините, а сред останалите участници в предстоящото риалити шоу личат имената на бившите гаджета Валери Григоров (сегашният приятел на Мария Бакалова - б.а.) и Мирела Илиева от "Игри на волята". Там е и Теодора Мудева, която също е носителка на титлата Мис България и отскоро е сама, след като развали годежа с модела и също участник в "Игрите" Румен Радев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хороскоп за 5 юли петък: От витамин D има нужда зодия
Дата: 04/07, 19:30

Победа и загуба за България ден преди ЕП по плажен хандбал във Варна
Дата: 04/07, 19:28

Плувецът на „Черно море” Максим Манолов с бронз от Европейското
Дата: 04/07, 19:23

"Пирогов": Търси се кръв за единия пострадал в престрелката в столицата
Дата: 04/07, 19:20

Хандбалният „Хера – Варна“ изпрати успешен сезон
Дата: 04/07, 19:17

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия