Осъдиха Бритни Спиърс да плати над 2 милиона долара на баща си


Дата: 27/04, 22:52

Кадър Инстаграм, Бритни Спиърс

Тя е похарчила над 4 милиона долара за адвокати.

Бритни Спиърс официално уреди делото си за попечителство с баща си Джейми Спиърс. Въпреки че настойничеството бе прекратено още през 2021 г., производството по този въпрос е приключило едва сега. Съдът е решил Бритни да плати съдебните разноски на баща си в размер на 2 милиона долара, докато тя няма да получи нищо.

Самата Спиърс е похарчила над 4 милиона долара за адвокати. Тя напусна последното заседание в компанията на бившия затворник Пол Ричард Солис, с когото преди това е била виждана заедно. Певицата счупи и предното стъкло на колата отвътре, като хвърли краката си върху панела и проби стъклото с пета, предава БГНЕС.

Бритни Спиърс попадна под опеката на баща си през 2008 г. след нервен срив, дължащ се на пристрастяване към алкохол и наркотици. Тя сподели, че семейството ѝ нарушава правата ѝ по време на настойничеството и я малтретира, като напълно контролира живота и финансите ѝ. Спиърс призна, че ѝ е било забранено да забременява и дори е била принудена да си сложи спирала.

„Искам да мога да се омъжа и да имам дете“, каза тя по време на изслушване за попечителство през 2021 г., като каза, че баща ѝ забранява да го прави. Докато Бритни беше под настойничество, феновете бяха много притеснени за нея и поискаха освобождаването на певицата. 

Миналото лято тя се разведе със съпруга си Сам Асгари след година брак, след което започна да бе появява в компанията на различни мъже, а в Instagram публикува видеа, на които танцува гола. Самата Бритни не реагира добре на опитите на феновете да разберат как се справя и изисква да не се бъркат в личния ѝ живот. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Фаджоли отново се разкая заради хазартната си зависимост
Дата: 10/05, 01:42

Задържаха 51 336 шампоана менте на "Капитан Андреево"
Дата: 10/05, 01:15

Олимпиакос си заслужи мечтания финал в Атина
Дата: 10/05, 01:01

Разработиха нов вид витамини
Дата: 10/05, 00:50

Байер (Леверкузен) е финалист в Лига Европа
Дата: 10/05, 00:48

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия