Ген. Атанасов: Притеснен съм от това, което става в тази част на България


Дата: 16/07, 17:38

Редактор: Недко Петров

Стопкадър бТВ

Силният човек в ДСБ и член на ПП-ДБ генерал Атанас Атанасов изрази лично мнение за един актуален проблем в страната, преди да коментира актуалната политическа тема.

Притеснен съм от това, което става в Южна България, особено в Южна България, тъй като половината гори. Виждам че вътрешния министър и премиера са отишли там на място да се снимат и щели да създават някакъв щаб. Явно координацията не е на ниво, има къщи изгоряли, така че дефицитите бързо трябва да бъдат отстранени и да се помогне на хората да не се стига до по-тежка ситуация, каза в „Лице в лице“ той.

А иначе, сега бих казал, ние бяхме първи, Демокрация за Силна България, след като преди седмица нашия Изпълнителен съвет предложи изход от политическата криза чрез създаване на мнозинство, което да излъчи така нареченото техническо правителство. Мисля, че тази идея все още е възможно да бъде реализирана, допълни Атанасов.

На тази база разговорите вътре в коалицията родиха и другите идеи за тези антикорупционни мерки, за да тестваме и да проверим, ако в парламента има мнозинство, което да подкрепи тези наши мерки, това означава, че би могло, разбира се, да се водят преговори за създаване на такова антикорупционно мнозинство, каза още по бТВ ген. Атанасов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Връщат двамата астронавти, блокирани на МКС чак през февруари
Дата: 25/08, 05:00

Oпасно високи температури на много места в неделя
Дата: 25/08, 04:00

На 25 август рожден ден има Янка Рупкина
Дата: 25/08, 03:00

Молебен в Солинген след смъртоносното нападение
Дата: 25/08, 02:00

Шампионът Интер с първа победа за сезона
Дата: 25/08, 01:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия