Проф. д-р Сейит Али Гюмюшташ, международно признат експерт в онкоортопедията, гостува в България


Дата: 24/08, 04:20

Този септември, българските онкоортопедични пациенти ще имат ексклузивната възможност за безплатна консултация с проф. Гюмюшташ във Варна

Ефективно лечение на ортопедични тумори 

В началото на месец септември, по покана на център за медицинско посредничество Бренер Груп и МБАЛ “Еврохоспитал” - Варна, в морската ни столица гостува един от най-видните турски онкологични експерти. Проф. д-р Сейит Али Гюмюшташ е член на истанбулската болница Окан и печели редица отличия в хода на своята дългогодишна успешна кариера в онкологичната медицина. Сред неговите сфери на експертиза попадат някои от най-широко разпространените онкоортопедични заболявания като:

Проф. Гюмюшташ е експерт в хирургичното отстраняване на ракови образувания и има значим опит в прилагането на иновативни и минимално инвазивни подходи като лечението на тумори чрез радиочестотна аблация. Своите познания и умения в сферата професорът усъвършенства и чрез активното си участие в международни конференции, семинари и специализации. Постиженията му в успешното лечение на хиляди пациенти и приносът му в областта на онкоортопедията през годините му печелят заслужено признание в глобален мащаб.

Безплатно консултиране на онкоортопедични пациенти

На 06.09.2024 г., пациенти от цялата страна ще имат ексклузивната възможност за безплатна консултация с проф. Гюмюшташ, който ще гостува за първи път в гр. Варна по покана на Бренер Груп. Инициативата е организирана в партньорство с болница Еврохоспитал, която ще бъде и домакин на събитието, в позицията си на едно от водещите заведения за лечение на ортопедични заболявания в Североизточна България. Проф. Гюмюшташ ще посреща и консултира българските пациенти в компанията на ортопеди от екипа на Еврохоспитал като д-р Павел Маринов и д-р Петко Атев. 

Консултациите ще се състоят в присъствието на преводач на български език и са достъпни за всеки, търсещ да получи:

За да участвате е необходимо единствено да запазите своето място чрез предварително изпращане на образна диагностика от последните 6 месеца и попълнен формуляр с кратка история на заболяването, който ще ви бъде изпратен допълнително.

Местата за участие в събитието са ограничени.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, можете да се свържете с член от нашия екип на телефон +359 897 824 041 или да ни изпратите съобщение на Facebook страницата ни, където ще откриете и актуална информация относно предстоящи инициативи.  

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Карбовски: Всички телевизии отрязаха този коментар за ДП
Дата: 12/09, 16:35

Петте районни кметства във Варна описват щетите от потопа
Дата: 12/09, 16:35

Осъдиха продавачка от Долни Чифлик, задигнала оборота на магазина
Дата: 12/09, 16:33

Нормално ли е 300 хиляди евро за апартамент 80 квадрата в "Стрелбище"? Хампарцумян даде акъл
Дата: 12/09, 16:29

Пуснаха под домашен арест министерски син, обвинен в отвличане и разстрел на длъжник
Дата: 12/09, 16:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия