PR експерти: Почти я няма предизборната кампания


Дата: 06/10, 12:34

Кадри БТВ

Първата седмица от началото на предизборната кампания мина. Стигат ли посланията на партиите до избирателите и как формациите се борят за гласове?

PR експертите Диана Дамянова, Нидал Алгафари и доц. Александър Христов коментираха, че кампанията е вяла, почти я няма, а партиите разчитат по-скоро на твърди ядра.

"Тази кампания прилича на България от 70-те. Садят се дръвчета, подписват се лидера, за да гарантира нещо. Тази кампания дори анархист, който ще отиде в парламента, за да не се създаде правителство. Всичко това отново ще доведе до ниска избирателна активност. Така ще може би ще продължава“, каза Дамянова.



"В тази ситуация, в която са в момента партиите няма успешна формула за PR, защото достатъчно си постлаха едни към други, че им трябват много избори, които да поизмият това, което си го казаха. Направиха. Това, че се арестуваха един друг. Това, че се обвиниха в кражби. Всички в купом трябва да решат по някакъв начин как да започнат да се извиняват на избирателите“, смята Нидал Алгафари.

"Политиците не се обръщат към хората, те говорят помежду си. Те дори не казват какво смятат да направят или са направили. Всъщност мълчанието би било прекрасно, ако зад него стои някакво прегрупиране. Шансове за правителство има, но нищожни. Идеи няма освен ако не се появят до 27 октомври. Може да очакваме трудни разговори между политическите сили и трудно съставяна на кабинет“, коментира доц. Александър Христов в ефира на bTV.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Голям проблем с СМС–ите за Синята зона във Варна
Дата: 06/10, 14:29

Хванаха водач с над 3 промила зад волана
Дата: 06/10, 14:26

Петър Чолаков: Нова сглобка ще доведе до електорален крах за някой
Дата: 06/10, 14:19

Безплатни контейнери: Благоевград ограничава изхвърлянето на строителни отпадъци
Дата: 06/10, 14:11

Самолет се запали при кацане на летището в Лас Вегас
Дата: 06/10, 14:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия