Рачков се оля напълно на финала на Капките


Дата: 14/05, 11:19

Кадър Нова 

Инцидент с Димитър Рачков в самото начало на шоуто без малко да опорочи грандиозния финал на 12-ти сезон на култовото шоу за имитации "Като две капки вода", пише Блиц.

Докато излизаше на сцената, за да пее в дует с Веско Маринов хита му "Лятна жълта рокля", Рачков се препъна и аха да полети напред, но в последния момент успя да се задържи на краката си.

За миг част от многохилядната публика в зала "Арена София", уловила ситуацията, изтръпна от ужас. За щастие обаче, тв водещият овладя положението и се размина без инцидент.

В крайна сметка "Капките" отново предизвикаха фурор, правейки нещо невиждано до момента, изпълвайки изцяло капацитета на най-голямата ни спортна зала. Големият победител е Влади Зомболи, който рухна в сълзи, след като чу името си на финала!

"Не съм си представял такава енергия и любов от хората. Благодаря от сърце на всички!", сподели с огромно вълнение актьорът минути, след като получи приза за най-добър имитатор. Той получи и голямата награда - чисто нов автомобил Ford Puma.



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пьотр Нестеров на четвъртфинал на турнир в Румъния
Дата: 28/05, 22:14

Швеция се отказа да доставя на изтребители Gripen за Украйна
Дата: 28/05, 22:00

Как да изберем подходящи тапети за стена?
Дата: 28/05, 22:00

Топ 7 позитиви на белите зъби
Дата: 28/05, 21:50

Запомнете тези четири дати през юни и внимавайте във въпросните дни
Дата: 28/05, 21:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия