Новата водеща на "Преди обед" Франциска от Варна празнува рожден ден


Дата: 05/09, 11:41

Кадър БТВ

Честит рожден ден на талантливата Франциска Йорданова, жури в Dancing Stars Bulgaria и водеща на Преди обед! Пожелаваме ѝ здраве, късмет и творческо вдъхновение. Такъв поздрав отправиха колегите на талантливата красавица от bTV, пише Пловдив 24.

Франциска е родом от Варна, прекарва 20 години от своя живот в САЩ, където среща и съпруга си Томаш Папкала. През 2020 се местят с двамата си синове във Варна, където живеят и сега.

Пътуванията са част от ежедневието на Франциска. Заради работата си често пътува до различни страни по света, предава ladyzone.bg

Дансингът и танците продължават да бъдат неизменна част от живота на Франциска. Макар и да не се състезава вече професионално, републиканската шампионка преподава бални танци в различни държави по света. САЩ е една от държавите, която посещава най-често по работа.

Франциска носи името на прабаба си, която е хърватка. Така се казва и майка й, която е срещнала съпротива от администрацията на комунистическия режим относно името на дъщеря й, но е успяла да постигне своето.

По време и на двете си бременности Франциска танцува и преподава до последно, а след раждането дори не си взима почивка, една седмица по-късно отново е в залата.

За Франциска най-важно остава семейството - съпругът й и двамата им синове. Танците продължават да бъдат нейната страст, но красивата дама винаги се стреми да балансира между работата и времето, прекарано с любимите хора.

Със съпруга й Томаш ги събират танците, след като официално стават танцова двойка - първият танц, който танцуват заедно е фокстрот.

Като дете я приемат и в балетно училище, но малката Франциска знае, че спортните танци са нейното призвание и не се оказва от тях.

Освен родният български и английски, Франциска говори й перфектен полски заради любимия си Томаш, припомня Ladyzone.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 16/09, 02:10

Доналд Тръмп след стрелбата в близост до него: Никога няма да се предам
Дата: 16/09, 02:00

Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 16/09, 02:00

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 16/09, 01:30

Изстрелите в близост до Тръмп са били произведени от агенти на Сикрет сървис
Дата: 16/09, 01:29

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия