Полицаи се озоваха на адрес по сигнал и бяха нападнати от двама мъже


Дата: 07/07, 14:59

Снимка Булфото

Нападнаха двама полицаи в българско село.

Двама мъже от село Долно Церовене в община Якимово, област Монтана, са задържани в събота вечер за нападение над полицаи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Униформените посетили частен имот в селото по сигнал за повреден автомобил на гост в този дом. При пристигане на място те видели паркирана в двора кола, по която имало множество следи от удари и нанесени значителни материални щети. Те се легитимирали и поискали да направят оглед, при което собственикът на къщата, мъж на 40 години от селото и негов роднина на 22 години ги нападнали, предаде кореспондентът на БТА в Монтана Цветомир Цветков.

Полицаите били блъскани и удряни по главата и гърба. След пристигане на още полицаи двамата мъже са задържани, а пострадалите униформени служители са освидетелствани от съдебен лекар за получените телесни повреди. По случая е образувано досъдебно производство по член 270 от Наказателния кодекс.

Образувано е и второ досъдебно производство за нанесените материални щети на колата на 38-годишен мъж от село Арчар, област Видин, който гостувал в дома на задържаните.

От Областната дирекция на МВР в Монтана съобщиха, че при инциденти през миналата и тази година в региона на няколко пъти са пострадали полицаи. Някои от тях бяха ударени с камъни и други твърди предмети при опит да спрат саморазправи в ромски квартали в Монтана и Вършец, а други бяха нападнати при опит да въдворят ред на частни тържества, при които се стигнало до сбивания между празнуващи, припомнят от полицията. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Само на 43 години си отиде знаково лице от ДПС във Варна
Дата: 15/07, 15:211 Коментар

Бърз онлайн кредит без лихва
Дата: 15/07, 15:16

Отиде ли култов актьор от "Мисията невъзможна" и "Ангелите на Чарли"
Дата: 15/07, 15:12

Расте делът на лошите кредити по кредитните карти
Дата: 15/07, 15:11

Драма с Явор Бахаров в Бургас: Има линейка и полиция около него
Дата: 15/07, 15:062 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия