Д-р Валентин Димитров отново иска да поеме "Пирогов"


Дата: 15/05, 09:52

снимка Булфото

Шефът на болинца “Пирогов” д-р Валентин Димитров разказа, че е получил голяма подкрепа от персонала на болницата и отново ще се кандидатира за директор. “Дойдоха лично и заявиха подкрепата си и желанието им аз да се кандидатирам, аз не мога да излъжа очакванията на тези хора и така или иначе ще си подам документите и ще участвам в това състезание", каза пред БНТ директорът на болницата.

Д-р Димитров уточни, че го нарича "състезание, защото то е отворено за всички, които имат желание да се кандидатират. Това е конкурс”, допълни още лекарят.

По думите му ситуацията в “Пирогов” в момента е спокойна, а болницата се развива по правилния начин. “Излязоха и всички проверки с всички нелепи обвинения от страна на предния министър срещу "Пирогов" и лично срещу мен за злоупотреби, което за мен е най-важно. Аз съм човек, който вярва в правовата държава и смятам, че хората трябва да говорят и само с документи и с факти", каза шефът на "Пирогов".

Димитров споделя, че не е усещал политически натиск, тъй като не членува в нито една партия или организация. “Като мислене съм десен човек. Аз не го крия. Ако бях политическо лице бих заподозрял политически натиск". Но е категоричен, че е получил политическа подкрепа и то без да я търси. Това определено е лакаскало егото и самочувствието му. Според Димитров тази подкрепа е получена, защото е оценено развитието на болницата и в каква пососка върви.

Шефът на "Пирогов" беше категоричен и за това, че е политически неутрален. "Няма да ме видите в нито една листа. Няма да ме видите на нито един митинг. Няма да ме чуете да прокламирам "гласувайте за този или за онзи".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Путин назначи бившият си бодигард за държавен секретар на Руската федерация
Дата: 29/05, 10:51

Как да изберем подходящи тапети за стена?
Дата: 29/05, 10:50

Ето я новата цена на бирата по морето
Дата: 29/05, 10:49

Психолог обясни на Гала защо снахата не печели войната със свекървата
Дата: 29/05, 10:47

Минималната заплата скача на 1100 лева от догодина, обяви експерт
Дата: 29/05, 10:45

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия