Анализатори: Компроматите по време на избори имат бумерангов ефект


Дата: 08/05, 19:00

БТВ

Има липса на ентусиазъм у избирателите. Едни и същи са лицата. Въпросът е как да кажат на избирателите, че ще е същото. Проблемът е повече в избирателите на ПП. Те са заредени с чистофайнически очаквания. Те могат да си дадат сметка, че има опасност да се върнем назад. Компромантите по време на избори имат бумерангов ефект. Това заяви журналистът Васелин Стойнев.
 
Не е хубаво да се вадят сега компромати. Надявам се на политически послания, икономиката да расте, за Македония, как Третият свят няма да дойде тук. Това очаквам, каза Георги Харизанов по bTV. 

Сглобката бе свенливо сътрудничество. Компромис бе "никога с ГЕРБ". Тези неща се плащат, а избирателят помъдрява. За девет месеца на протести избирателят постигна повече отколкото за десет години. Имаме вече някакви консенсуси - външнополитически, за образованието. Постигна се и някаква промяна в Конституцията, анализира Стойнев. 

Те коментираха и участието в изборите на нови партии: Не мисля, че протестен вот може да бъде обран от една политическа сила. Този нагон да си купиш нова дрешка, без да знаеш дали ти става, не е от полза. В момента новите формации ще разсеят вота , но няма да накажат статуквото. Хората още не са осмислили, какво се случи с тази сглобка. Избирателите на ГЕРБ и ПП-ДБ  да си отговарят дали пак ще са заедно. Каквото си избрал, това ще получиш, каза още Стойнев. 

Думата статукво тежко девалвира. То не работи. Сега говорим за системни партии и за хора, които шест месеца си търсят кабинетите. Мая Манолова е политик от двадесет години, какво му е новото. Има криза на компетентността, посочи Харизанов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Реал (Мадрид) допусна равенство, след като водеше с 4:1
Дата: 20/05, 01:07

На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 20/05, 00:28

20 май 1570 г. - Картографът Абрахам Ортелий издава първия съвременен атлас
Дата: 20/05, 00:09

Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 00:00

На 22 май в седем секции в Северна Македония ще има повторно гласуване на парламентарните избори
Дата: 19/05, 23:46

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия