Методи Лалов: Знаете ли защо Кирил Петков и Христо Иванов са стигнали почти до физически сблъсък?


Дата: 04/09, 11:10

Булфото

Кирил Петков и Лена Бориславова са учредители на „Да, България“, напомни в профила си във Фейсбук бившият политик от партията Методи Лалов.

Кирил Петков е напуснал ДаБГ около половин година след създаването ѝ, а Лена Бориславова, която е била и член на Националния съвет на ДаБГ, малко преди създаването на ПП, обясни той, пише Стандарт.

„Някой знае ли истинските причини тези двамата да напуснат ДаБГ? И знаете ли защо Кирил Петков и Христо Иванов са стигнали почти до физически сблъсък? Може пък бизнес-политиците да ни разкажат малко повече за общото си минало“, написа Лалов.

Негови Фейсбук приятели напомниха и други подобни случаи, които станаха публична тайна през последните години.

Бой между двамата лидери?

„Да стигнеш до физически сблъсък с Петков май не е нещо рядко срещано, ако питаме екс депутата Дунчев, служителите на НСО и Бойко Борисов дето казваше, че Петков чупел шишета докато преговаряли“, пише Емилия Недева, на която Лалов отговаря: „Така излиза. Петков е крайно неуравновесен и инфантилен, но хората трябва да знаят за поведението му“.

Методи Лалов напомня и за своя конфликт отпреди няколко години между Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева, довел от изключването му от „Да, България“.

„Забравят, че затова им поисках оставките, а те ги подадоха само формално, докато организират НК за да ги преизберат комсомолците, на които са обещали или които се надяваха за постове.

Сега същите хора, чието избиране в Парламента е под сериозен въпрос, говорят с моите думи. А някога ме обвиняваха в кариеризъм. Сякаш не бях напуснал сигурна и обичана от мен работа като съдия, за да се боря за промяна чрез сезонната работа на депутат, който най-много на 4 години започва отначало, а както се видя в последните години, това се случва през няколко месеца“, пише още той.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Изкусителната Силвия със смразяваща закана: Ще ги направя на карикатури, буквално!
Дата: 15/09, 21:12

Утре над 720 000 ученици ще прекрачат школския праг
Дата: 15/09, 21:11

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 21:10

Зеленски към Запада: Москва настъпва заради бавните доставки на оръжие в Украйна
Дата: 15/09, 21:08

Испански фермер ползва костилките от маслини за отопление
Дата: 15/09, 21:01

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия