Възползвай се от промоционалните цени с 50% отстъпка на плановете Unlimited от А1


Дата: 07/04, 16:32


 

През април потребителите на А1 могат да вземат своя нов мобилен план Unlimited M, L и Ultra с промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на договора. Специалните условия важат за сключване на нов или преподписване на съществуващ абонамент.

По този начин клиентите могат да общуват в най-бързата мобилна мрежа в България според Ookla и да общуват и сърфират неограничено на цени, започващи от 17,50 лева на месец за първите шест месеца от договора.

Благодарение на иновативния подход на А1 потребителите могат да включват в мобилните си тарифи до 3 дигитални услуги по избор и да ги използват без допълнително заплащане за до 24 месеца от подписване на договора. Клиентите разполагат с богат избор от възможности да добавят към плана си абонаменти за ТВ и стрийминг платформи като Netflix, HBO MAX, A1 Xplore TV GO. Ексклузивно спортно съдържание в каналите MAX и Diema Xtra, както и аудио книги от Storytel, образователни платформи Bell.bg и е-просвета, и медийно съдържание от Капитал и Мениджър.


 

*Според Ookla®, на базата на данни от Speedtest Intelligence® тестове, проведени на територията на България в рамките на периода април-септември 2023 г. за медианна скорост на изтегляне (download) и качване (upload) в мобилна мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за тестовете и мобилната мрежа на А1: www.А1.bg.

 

**Speed ScoreTM включва измерване на скоростта на изтегляне (download) и качване (upload) на всеки доставчик, за да оцени достигнатите скорости в мрежата.


 

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 г. A1 България отчита приходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надхвърлят 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Исторически момент: За първи път от много години България получава напълно нов боен кораб
Дата: 06/05, 13:52

Даниел Митов във Варна: Експериментите и "сглобките" трябва да приключат
Дата: 06/05, 13:49

Край на безплатната Синя зона
Дата: 06/05, 13:46

Кирил Петков от плажа: Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум
Дата: 06/05, 13:33

Предимно слънчево утре по Черноморието
Дата: 06/05, 13:25

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия