Таланти на КПС "Варна" станаха шампиони


Дата: 27/07, 16:43

Снимка КПС "Варна"

Нова слава за водната топка в морската столица.

Отборът на КПС "Варна" за пореден път доказа своята доминация в българската водна топка, след като спечели титлата при 15-годишните за сезон 2024.

В драматична трета финална среща, изиграна пред бурни емоции и препълнени трибуни, варненските момчета триумфираха над Нептун с 14:8 в Бургас, предоставяйки истински спектакъл за феновете на спорта, съобщи с гордост главният треньор на клуба Найден Найденов.

Ето какво още сподели той:

"От самото начало на мача КПС "Варна" наложи своето темпо и характер на игра, което състезателите на Нептун трудно успяваха да преодолеят. Нашите момчета водеха в резултата през целия мач, демонстрирайки непреклонност и решителност. Те успяха да преминат през сезона без нито една загуба или равен мач – безпрецедентен успех, който ги утвърждава като безспорен шампион в тази възрастова група.

Трябва да отбележим и индивидуалните постижения на нашите играчи. Ники Цветков от КПС "Варна" бе избран за най-добър нападател в държавното първенство, а Александър Стоименов – за най-добър вратар. Тези отличия още веднъж подчертават класата и таланта, които съставът ни притежава.

Двамата левичари Калоян Петров и Артур Комаров, родени през 2010 година, се справиха блестящо. Отсъствието на основния състезател Кристиян Желязков даде шанс за изява, който те напълно оправдаха. През целия мач те се бориха и сменяха с най-едрото момче на Нептун.

Но нека не забравяме и за нашата невероятна публика. Въпреки че мачът се проведе в Бургас, нашите верни фенове бяха до нас, подкрепяйки отбора с неизчерпаема енергия и страст. Те създадоха атмосфера, достойна за шампионите, и показаха на всички защо КПС "Варна" е най-добрият клуб не само на терена, но и извън него.

Специални благодарности и за нашия пратеник и фотограф Пламена Драганова за нейната подкрепа и за улавянето на незабравимите моменти от триумфа ни.

Поздравяваме и отбора на Нептун Бургас. Тяхното израстване е видимо и успехът им е заслужен. Там се работи много здраво и се вижда, че техният състав има голямо бъдеще", коментира Найденов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На днешната дата в историята
Дата: 08/09, 07:14

Хороскоп за неделя
Дата: 08/09, 07:00

Украйна призова Иран да не доставя балистични ракети на Русия
Дата: 08/09, 06:00

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 08/09, 05:20

България ще играе пред почти пълни трибуни срещу Северна Ирландия
Дата: 08/09, 05:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия