Община Варна обяви конкурс за предоставяне на социални услуги в три специализирани центъра


Дата: 15/04, 15:59

Снимка Булфото

Съобщиха важна новина от градската управа на морската столица.

Община Варна обявява конкурс за предоставяне на социални услуги в три специализирани центъра. Това са „Център за социална рехабилитация и интеграция" с целева група деца с психични разстройства, „Център за социална рехабилитация и интеграция" с целева група „пълнолетни лица, претърпели насилие и жертви на трафик" и Център „Ранна интервенция за предотвратяване изоставянето на деца с увреждания" с целева група „деца с увреждания".

Крайният срок за подаване на необходимите документи е 17:30 часа на 03.06.2024 г., пише Moreto.net.

Кандидатите трябва да предадат предложенията си в запечатан непрозрачен плик, лично в деловодството на Община Варна или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка.

Конкурсът за „Център за социална рехабилитация и интеграция" ще се проведе на 06.06.2024 г. от 09:30 часа. Домът е с капацитет 20 места и предоставя социалните услуги „Информиране и консултиране", „Застъпничество и посредничество", „Общностна работа", „Терапия и рехабилитация", „Обучение за придобиване на умения", „Подкрепа за придобиване на трудови умения".

Конкурсът за „Център за социална рехабилитация и интеграция" на лица, претърпели насилие и жертвите на трафик, ще се проведе на 06.06.2024 г. от 10:00 часа. Той също е с капацитет 20 места, като социалните услуги са идентични като тези, които се предоставят на децата с психични разстройства.

Конкурсът за предоставяне на социални услуги в центъра за „Ранна интервенция за предотвратяване изоставянето на деца с увреждания" ще се проведе на 06.06.2024 г. в 10:30 часа. Мястото е с капацитет 40 места и също предоставя социалните услуги „Информиране и консултиране", „Застъпничество и посредничество", „Общностна работа", „Терапия и рехабилитация", „Обучение за придобиване на умения".

Подробна информация за провеждане на конкурса и условията за участие са публикувани на официалната интернет страница на Община Варна - https: www.varna.bg. За допълнителна информация: Миглена Димитрова - главен експерт „Социални програми и проекти", Дирекция „Социални дейности" към Община Варна, тел. 052/820 537.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Симон Милков сезира институции заради „Историческия парк“ край Варна, Ивелин Михайлов готви отговор утре
Дата: 29/04, 19:59

Рядко природно явление е причина за силната градушка в Южна България
Дата: 29/04, 19:49

Хороскоп за 30 април вторник: Да не вдига телефона никой зодия
Дата: 29/04, 19:30

АП: Путин вероятно не е поръчал убийството на Навални
Дата: 29/04, 19:25

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 29/04, 19:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия