Писмо от млад ухажор изкара от релси Мария Силвестър


Дата: 16/04, 11:57

Кадър БТВ

Мария Силвестър определено не си поплюва, особено когато става дума за напористи ухажори, каквито със сигурност не липсват около засукана мадама като нея, пише Блиц.

Актрисата и водещ на предаването "Бригада нов дом" накара поредния мъж, влюбен в нея, да остане като в небрано лозе, но този път заради нещо, което и през ум няма да ви мине, че може да се оказа определяща причина.

Известно е, че красавицата с пронизващо сини очи си пада по мъже в по-зряла възраст, а по-младите даже ги отрязвала грубо. Въпросният ухажор, за когото става дума сега, е от втория тип и със сигурност няма да забрави за ситуацията. За него Мария сподели наскоро, в подкаста на "Един за друг".

Оказва се, че мъжът навремето й е изпратил писмо от казармата, което обаче, за съжаление било пълно с правописни грешки. Точно те вбесили водещата до такава степен, че тя нашарила с червен химикал писмото и го върнала до подателя му.

Реакцията си към днешна дата Мария Силвестър определя като малко по-груба, защото е можела и по-деликатно да го разкара, но по онова време имала доста буен нрав, който с времето поомекнал малко.

Силвестър не била от типичните красавици, а даже напротив - ходела с къса момчешка прическа и много черен грим. И била толкова слаба,  че зложелателите ѝ лепнали прякор Скелета. Тя започнала ужасно да се притеснява от тънките си като клечки крака и през лятото носела по два чифта панталони един върху друг, за да прикрива крайниците си. Впоследствие обаче превърнала недостатъците в предимства, защото я поканили да стане модел.

Към днешна дата красивата водеща признава, че животът след 40 тепърва започва и жените, които се плашат от възрастта, трябва тутакси да променят това в мисленето си, за да се чувстват щастливи. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 30/04, 01:40

НСИ: Населението на България продължава да намалява и да застарява
Дата: 30/04, 01:35

На 30 април рожден ден има Васил Василев-Зуека
Дата: 30/04, 01:16

На днешния ден в историята - Ражда се бащата на информационната теория
Дата: 30/04, 00:43

Страхотна къща с панорамна гледка към гр. Варна
Дата: 30/04, 00:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия