Заради болничен: Отново се отложи делото за мярката на Петя Банкова


Дата: 16/04, 14:46

Снимка Булфото, архив

Втори фалстарт на делото за мярката на бившия директор на агенция „Митници“. Причината е, че защитата на Петя Банкова отново не се яви в съда, а представи болничен. Софийският апелативен съд трябваше да реши дали Банкова и другия обвиняем, сочен за контрабандист - Стефан Димитров,  да останат окончателно в ареста, предава БТВ.

В залата не се яви нито адвокатката на Банкова - Аделина Натина, нито Людмил Рангелов, който също се явяваше като нейн защитник, но е бил упълномощен само за първоначалното разглеждане на мярката за неотклонение. 

Това е вторият болничен, който адвокат Натина депозира в съда.

За следващото заседание на 18 април съдът поиска да определи служебен защитник на Банкова, за да се гарантира разглеждането на мерките.

Междувременно стана ясно и че бившият главен секретар на МВР Живко Коцев е получил призовка от държавното обвинение да се яви на разпит.

„Реално погледнато няма контрабанда, правят се някакви опити да ни се вменяват действия извършени отвъд територията на България, в Румъния, така че не знам за каква контабанда става въпрос“, каза адвокатът на Стефан Димитров, Ивo Найденов.

Припомняме, че Коцев бе освободен от поста след като името му бе замесено в скандал с бившата шефка на митниците Петя Банкова.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Трима души застреляни в малък град в Южна Дакота, обвинен е бивш кмет
Дата: 29/05, 00:41

Как се прави здрав корем
Дата: 29/05, 00:40

UEFA Шампионска лига остава в ефира на MAX Sport през следващите 3 сезона
Дата: 29/05, 00:40

29 май 1953 г. - Еверест е покорен за първи път
Дата: 29/05, 00:20

Как да изберем подходящи тапети за стена?
Дата: 29/05, 00:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия