Магазин At My Home в Grand Mall Varna отбелязва своя първия рожден ден


Дата: 19/09, 17:30

Магазин At My Home в Grand Mall Варна празнува своята първа годишнина! Ако сте в търсене на нещо специално за вашето домакинство, това е перфектната възможност да откриете несравнима елегантност и качество в света на интериорния дизайн.

At My Home е истински оазис за ценителите на изтънчения вкус, предлагайки на своите клиенти изключителни продукти от водещи световни брандове, които ще превърнат всяко жилище в стилен дом. Разположен на втория етаж на Grand Mall Варна, магазинът ви очаква с разнообразие от висококачествени аксесоари за дома, декорации, порцелан, текстил, които съчетават в себе си естетика, функционалност и стил.

 

Потопете се в атмосфера на изящество и внимание към детайла, където всяка вещ е подбрана с мисъл за вашия комфорт и удобство. Нашите колекции включват както класически, така и модерни интериорни решения, които отразяват последните тенденции в дизайна.

Посетете ни, за да разгледате впечатляващите продукти на някои от най-престижните световни марки, които можете да намерите само при нас. Сред тях са:

Villeroy & Boch: Истинска икона в света на порцелана! Брандът предлага сервизи за хранене, чаши и аксесоари за баня, които съчетават класически дизайн с модерни тенденции. Всеки продукт носи в себе си история и престиж, превръщайки всяко хранене в специален повод.

Lenox: С изящните си порцеланови сервизи с детайлни орнаменти и богата палитра от цветове, продуктите на Lenox добавят нотка на романтика и изтънченост към вашия дом.

Hugo Boss: Не само модна икона - Hugo Boss предлага и колекция от изключително стилни аксесоари за дома. Чаши, вази и декоративни елементи, носещи характерния стил на марката, ще придадат на вашия интериор елегантност и изтънченост.

Leonardo: Италианският бранд Leonardo ви предлага иновативни и стилни решения за дома. Стъклените чаши, вази и декорации впечатляват със своите уникални форми и цветове.

Zwilling: За всички любители на кулинарията, Zwilling предлага широка гама от висококачествени ножове и кухненски прибори. Изработени от най-добрите материали, те са истински произведения на изкуството, които ще ви вдъхновят да създавате кулинарни шедьоври.

Не пропускайте да станете част от нашия празник и да откриете как да вдъхнете нов живот на своя дом с помощта на At My Home с разнообразие от промоционални предложения. Нашите експерти ще ви помогнат да направите най-добрия избор и да превърнете всяко пространство в съвършено убежище на стил и уют.

Очакваме ви в Grand Mall Варна, етаж 2, за да отпразнуваме заедно тази специална годишнина и да ви вдъхновим с най-доброто от света на домашния уют и красота.

 

* публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От ЦИК отхвърлиха твърденията, че хартията, използвана за машинно гласуване, не съответства на изискванията на хартията за принтерите
Дата: 19/09, 18:56

Полицаи и еколози съдействаха за спасяването на поен лебед в Сливен
Дата: 19/09, 18:35

Почина Бончо Бонев
Дата: 19/09, 18:30

Русия заяви, че е превзела ново село в Донецка област
Дата: 19/09, 18:281 Коментар

Гръцките власти откриха лодка с 22-ма мигранти южно от Крит
Дата: 19/09, 18:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия