Хороскоп за 23 юни: Да държи телефона си далеч от половинката зодия


Дата: 22/06, 19:30

Пиксабей

Зодия Овен да държи телефона си далеч от половинката, заради риск от скандал от ревност. 

Ето хороскопа от Ламята

Овен

Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели. Те ще Ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревност от Вашия любим човек. Май разправиите ще са неизбежни...

Не му давайте да гледа чатовете и дръжте телефона си далеч.

Телец

Това е един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции - интуицията може да Ви подведе.
 

Близнаци

Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални трудности. Може да Ви стане ясно, че на сегашното Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то - взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде щедър на интересни срещи и вероятно ще имате възможност за запознанство с много симпатични хора. Не трябва да форсирате събитията, се ограничете само с невинен флирт.
 

Рак

Професионалната дейност - това е сферата, в която днес от Вас ще зависи изключително малко. Обстоятекствата ще се подреждат по непредсказуем начин, и едва ли ще успеете да повлияете на развитието на събитията. Най-разумното, което може да направите, това е, да се постараете да се приспособите към ситуацията. По този начин, в крайна сметка, ще минимизирате загубите. По друг начин стоят нещата в личните отношения, където вече Вие контролирате ситуацията. Бъдете готови да проявите твърдост, когато реализирате своите решения в живота. Не се притеснявайте не само да молите, но и да изисквате.
 

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неша, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки , неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми с отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, та затова започвайте да действате, докато е време.
 

Дева

Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекалено зависима от Вас, което значително ограничава Вашата свобода. Ако това Ви устройва, продължававайте в същия дух. В противен случай намекнете, че съшо имате право на свой живот. В такъв случай психиатрите казват: „Отрежете пъпната връв”.
 

Везни

Предстои Ви усещане за полет и вълшебна приказка, чийто герой неочаквано сте станали. Нищо няма да бъде в състояние да развали днес Вашето настроение. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „Има и щастливци на този свят!”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла завист. Дай Боже повече такива дни.
 

Скорпион

Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.
 

Стрелец

Денят се характеризира с влияние на противоречиви тенденции. Дори и не се надявайте на един спокоен ден. Обострят се проблемите в отношенията с роднините и ще се окажете между два огъня, а е крайно сложно, да запазите неутралитет, а пък да се присъедините към който и да е от враждуващите лагери, няма да Ви се иска. Това само ще доведе до нарастване на напрежението. Задачата Ви днес е , да покажете, че приемате ситуацията на сериозно. Колкото по-малко лекомислия има във Вашето поведение, толкова повече ще са шансовете за успех в миротворческата Ви мисия.
 

Козирог

Днес звездите не Ви препоръчват да злоупотребявате с алкохола, особено в присъствието на своя любим човек, и независимо от неговото поведение. В случай и на най-малката нетрезвост, ще загубите способността за адекватна реакция на действията на своята половинка, което може да предизвика множество недоразумения.
 

Водолей

Може да останете с впечатление, че този ден е предназначен изключително за да Ви научи да се помирявате със загубите – много неблагоприятно е стечението на обстоятелствата. Но това не е точно така. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови партньори, ще могат с тяхна помощ да изменят ситуацията към по-добро. От гледна точка на личните отношения денят е нееднозначен. Може да се запази мира и хармонията, но за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни факти и явления. Но ако се погледне на нещата реално, конфликтът е неизбежен.
 

Риби

Ако днес около Вас витаят идеи, предизвикващи дискомфорт, то точно на тези идеи трябва да обърнете внимание на първо място. Дошло е време да разширите своите граници и да направите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, отново да започнете да атакувате подстъпите към предишни цели. Изпълнени сте с много енергия, и сте в състояние да направите нова оценка на старите обстоятелства. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един шанс. Твърде голяма е вероятността, точно сега да постигнете желания резултат.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



ESPN: Везенков ще премине от Сакраменто в Торонто Раптърс
Дата: 28/06, 00:05

Задържан е мъжът, който предизвика гонка с полицаи във Велико Търново
Дата: 27/06, 23:40

Здравословно хранене
Дата: 27/06, 23:20

Облаци и дъжд на места в петък
Дата: 27/06, 23:07

Ива Митева: Отиваме на избори
Дата: 27/06, 22:583 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия